Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dość wszystkiego! Planuję ucieczkę

Polecane posty

Gość gość

Ciężka praca, jednopokojowe mieszkanie, awantury w domu z rodzicami, psa na spacer wyprowadzić. Mieszkam w małym miasteczku małopolskim a chce uciec do Warszawy, nikomu nic nie powiem i wyjadę w ślepo. Czy warto tak ryzykować! nie mając pomysłu co będzie dalej? ale nie wiele mnie to obchodzi.

Gość gość
Ile masz lat, co umiesz, ile masz odłożonej kasy, ilu masz znajomych w Warszawie i adres pod którym możesz zamieszkać?

Gość gość
Zmień pracy (jeżeli to możliwe), zgromadź najpierw jak najwięcej pieniędzy (musisz mieć z czego żyć tam w Warszawie), a psa... uwiąż gdzieś w lesie i powiedz że ci uciekł na spacerze :)

Gość gość
Trzeba miec plan bo tekst nic mnie nie obchodzi to droga w totalny syf

Gość gość
Nic nie mam odłożone, żadnego planu. Po prostu po wypłacie wziąć i uciec jak najdalej z tej swojej małej pipidówy.

Gość gość
Ta rada dot psa jest tak c*****a i podła ze słów brak na takie cos. Zwierze tak samo jest nieszczęśliwe, biedne a ty radzisz porzucić w lesie? Niech cię szlag trafi popaprańcu. Na jednym pokoju kazdy by dostał świra , znajdź kolegę i wynajmij cos na spółkę

Gość gość
nie blizej ci uciec najpierw do Krk? jak ci nie wyjdzie to taniej na bilet powrotny do domu wydasz :P

Gość prawictwo pospolite 152
a masz kase na czynsz w WArszawie ?W stolicy mieszkania są najdroższe w Polsce.. Ja bym ci raczej polecił uciec na śląsk na przkylad takie miasto jak- Tychy

Gość gość
To akurat jest głupie, poszukaj ogłoszenia o pracy, potem tam zadzwoń, popytaj o zakwaterowanie, no kurwa człowieku tak to ty na dworcu z menelami skończysz

Gość gość
uwiąż psa w lesie...skąd się takie świry biorą? Rodzice cię nie kochali?

Gość prawictwo pospolite 152
jak nie masz nic- to Tychy są znacznie lepszym startem od zera niz Warszawa

Gość gość
Myślałem o Krakowie ale tam nie mam dostępu do Polskich elit... zbytnio.

Gość gość
Co do psa to zostanie z rodzicami. Ja planuję ucieczkę, planuje swoją drogę do szczęścia. Chcę zmian w swoim życiu, nie chcę już mieszkać w małej miejscowości. Gardzę tą swoją gminą.

Gość gość
dostep do elit? nierzadko wojtowie zarabiaja wiecej od posła :D

Gość gość
Zmiany ok byle nie na gorsze, pojedziesz i co? Wez sie ogarnij, moze pogadaj o planach z rodzicami, jesteś jedynakiem i chcesz ich tak załatwić? Powiedz chociaż matce

Gość gość
po wypłacie dostaniesz powiedzmy 1500zł na rękę, jedziesz np do Warszawy wynajmujesz pokój za 700zł, jeździsz na gapę i szukasz pracy, najpierw restauracje, bo można coś tam zjeść, a potem sprzedawczynie w różnych sklepach, na pewno są wolne miejsca, ale trzeba połazić. Ciężko, ale da radę to zrobić.

Gość gość
po wypłacie dostanę 2000 na rękę.