Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem gruba wg was?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy mam 160 cm wzrostu i ważę 53 kg? Kiedyś ważyłam 47, ale przytyłam :O Starac sie wrocic do dawnej wagi?

Gość gość
A skąd, masz zupełnie normalną wagę, no chyba, że te konkretne 6 kg siedzi np. na brzuchu ;)

Gość gość
Nie no 41, to przesada, ale zastanawiam sie czy znowu nie schudnac tych 6 kg zebym wazyla te 47? W sumie moj facet mowi zebym absolutnie nie chudla bo wtedy mialam mniejszy biust i w ogole, ale sama nie wiem... Noszę rozmiar niby 36, ale kiedys to bylo 34..

Gość gość
17:33- nie no, rozłozyło sie po calym ciele ;) Brzuch mam akurat ok, najbardziej mi sie odklada w biodrach i na udach... jedyny plus to, ze mi biust urosl ;) Ale ja wiem dlaczego przytyłam, bo od wiosny ciagle byly jakies grille, piwko itd., chipsy na imprezach ...Ale juz na pewno nie mam zamiaru wiecej tyc. W sumie to od tego piwa moglam tez sporo przytyc bo ja wcale duzo nie jem, ale ostatnio to codziennie pilam jakies babskie piwo bo codziennie byla okazja ze znajomymi

Gość gość
17:39- oczywiscie trol :P

Gość gość
niestety ale tak, powinnas wazyc nie wieęcej niz 42 kg, jestes niska. nei rozumiem jak mozna wazyc np 60 kg przy tym wzroscie, to juz karakan jakis musi byc xxl ;) z tb nie jest tak zle ale schudnij, bo robisz sie otyla