Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bedąc słabym w łużku masz szansę na szczęślewy związek? ??

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat byłem już w kilku związkach Lubie patrzeć na kobiece ciało przytulać się całować ale co do seksu to przyznam szczerze że wolałbym wogólne tego nie robić (w trakcie jest nawet fajnie ale po zawsze wpadam w depresję która trwa około tygidnia) Z moich związków 2 ostatnie rozpadło się właśnie ze wzgledu na nie dopasowanie seksualne. Dlaczego kobiety brak zainteresowania seksem u faceta odbierają jako obrazę. Czy w obecnych czasach wszystkie ładne dziewczyny mają tak duże potrzeby seksualne?

Gość gość
Ja potrafisz zadbac o rodxine zarobic nue pijesz nie palisz jested ustawiony masz jako takie auto to sie ozen dziecko jakos zrobisz i potem kobieta da ci spokuj bo bedzie zsjeta dxieckiem a nie sexem z tb

Gość prawikzewsi
dziś x Logiczne. Autorze a czy sam się masturbujesz.

Gość gość
Mozesz stworzyc udany zwiazek. Duzo kobiet tak naprawde nie lubi seksu, robia to dla meza. Poszukaj takiej dziewczyny.

Gość gość
Łóżku matole.

Gość gość
skończ szkołę iwróć na kafe

Gość gość pozdrowienia
ty nawet jakbyśbył mistrzem w łóżku to i tak nie masz szans na normalną dziewczynę bo jesteś marniutki z ortografii :)

Gość gość
Jak jesteś bogaty to gdzie sie nie obejrzysz to będziesz mieć branie a jak nie to pozostaje ci związek... z ręką.

Gość gość
kobiety pragna roochaczy bo im wiecej mezczyzna przelecial kobiet tym jest lepszy w seksie i bardziej wartosciowy jako mezczyzna.

Gość gość
Depresja po seksie? Na ogół seks działa wręcz na odwrót, uspokaja, poprawia nastrój, itd... ostatnio nawet widziałem jakiś film dokumentalny że seks ma dużo większą skuteczność i działa silniej niż valium, więc ma zbawienny wpływ na zdrowie psychiczne.

Gość gość
Robią to "dla męża", bo 1. mąż ich nie kręci, 2. mają negatywne przekonania nt. seksu. To co radzicie autorowi to najlepsza droga do tego, żeby jego przyszła żona szukała sobie kochanków (no chyba, że autorowi to nie będzie przeszkadzało, skoro się seksić nie lubi ;) )

Gość gość
Tu autor. Wiem że są kobiety nie lubiące seksu ale przecież kobieta ci o tym nie powie. A propo tej depresji mam to od dziecka gdy zaczołem się masturbować (w wieku ok.13 lat) w trakcie masturbacji i seksu jest fajnie ale w chwili wytrysku momentalnie jakby życie ze mnie uchodziło ten stan trwa od kilku dni do nawet 2 tygodni. Trudno opisać ten stan ale jestem smutny(nawet nie wiem czemu ) odczuwam bóle głowy czasem nawet brzucha (tak jak w momencie silnego stresu) nic mi się nie chce poprostu odechciewa mi się żyć. Co ciekawe zadowolenie i to co piszę (20:02) odczuwam tylko po ciężkim treningu dlatego od wielu lat trenuje i tylko to sprawia mi prawdziwą przyjemność.

Gość gość
Musisz delikatnie wypytac kobietę czy lubi seks czy wystarczy raz na miesiąc.

Gość gość
:D :D :D HA HA HA ale provo depresja po seksie HA HA HA ale wszystko możliwe jak pedał to może mieć depresję po seksie z kobietą HA HA HA :D :D :D

Gość gość
A po masturbacji? ?

Gość gość
Bawią mnie wpisy o tym, że badania naukowe mówią o tym, że po seksie MA być człowiekowi dobrze. Wiecie co, badania naukowe wykazały, że banany zapobiegają depresji, tylkio problem jest taki, że jak ktoś bananow nie lubi, to w większą depresję wpadnie, przymuszając się do jedzenia ich :D

Gość gość
Ja miałam tak zet tuż po seksie czułam się doborze, taka zrelaksowana. Dopiero tak godzina, dwie po czułam się jakaś winna, szmata i tak dalej. Nie nie puszczałam się tak było z moim pierwszym chłopakiem z ktorym byłam 6 lat.

Gość gość
Ty jesteś albo pedzio albo aseksualny wybryk natury.

Gość gość
Złe samopoczucie po seksie pojawia się wtedy, gdy uprawia się go pozamałżeńsko (masturbacja dla samej masturbacji też się wlicza). Widocznie jesteście głębokimi ludźmi i macie silną duchowość. Grzech zawsze będzie człowieka unieszczęśliwiał, nawet jeśli na początku wydaje się czymś pięknym i dającym dużo przyjemności. Po tej chwili radości czuje się jeszcze większą pustkę (Twoja dusza to czuje) i może to jest to, co odczuwasz/cie. Liczy się to, co jest PO.... bo to wpływa na naszą przyszłość.

Gość gość
Ale ja lubię kobiety !!!!!! Mówiąc o seksie nie chodzi mi o to że mnie to obrzydza czy coś. Poprostu po wytrysku nagle zaczynam się źle czyć chodź przyznam że naprawdę źle zaczyna być ok.4 h po mam tak od dziecka od pięty zaczołem się masturbować na początku były byle głowy i brzucha a potem ze względu na to zaczoł się też pojawiać zły nastrój nigdy nie byłem z tym u lekarza chodź wiem że to dziwne. Z seksu lubię tylko robić minetkę i ogólnie całować i przytulać kobiece ciało ale jak zrobisz dziewczynie monetke i nie zechcesz w zamian loda to (chyba rozumiecie ).

Gość gość
Po minetce musi być seks z penetracja. Idź do lekarza. Może masz wysokie ciśnienie i dlatego boli cie głowa. Nie znam faceta który nie lubi wsadzac.

Gość gość
Provo jak nic. 3/10

Gość gość
Po minetce nie ma seksu. Żaden normalny i zdrowy facet by tego nie wytrzymał :D :D:D

Gość gość
To nie jest Provo serio naprawdę tak mam nie wiem z czym to związane