Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PAPIEROSY ;(((

Polecane posty

Gość gość

Rzucilem palenie pol roku temu. Kopcilem okolo paczki dziennie mniej wiecej 13 lat. Z powodu problemow zdrowotnych- rozne bole, wieczna flegma, TRAGICZNA kondycja udalo mi sie rzucic. Czuje sie SUPER- juz nie bola mnie oskrzela, oddycham gleboko, nie czuje sie zmeczony i co??? I STRASZNIE chce mi sie dalej palic ;(((( To jakas męka! Papierosy snia mi sie po nocach :( Myslalem, ze po pol roku mi przejdzie a ma wrazenie, ze ciagnie mnie jeszcze bardziej :/// Co robic??

gumy z nikotyna jak juz wytrzymać nie możesz pal mięte jak normalna fajke, kup bibulki i git :)))

Gość gość
zycie jest krotkie, kup se paczke!

Gość gość
Wystraszylem sie tych boli plecow dziwnych, klulo mnie w oskrzelach i takie tam. Jak przestalem palic- przeszlo natychmiastowo. Wiem, ze to glupie, ale az w depresje wpadam, ze juz nie zapale :(

Gość gość
gumy z nikotyna lepiej nie.

Gość gość
ja tez zucilem palenie,zaczolem kopcić e papierosy i juz mi w plucach nie gwizda i jakby mi kondycha sie poprawiła a i kace mniejsze mam i na kasie zaoszczedze .jak juz musisz to zacznij od e-fajki ,mniej smrodu ;-)

Gość gość
musisz sie z tym uporac. nie polecam e petow ani gum. najwazniejsze, ze czujesz sie lepiej! trzymaj sie tego!!!! mnie tez klulo w plecach, swistow nie mialam co prawda, ale to klucie to praktycznie towarzyszylo mi caly czas z roznym natezeniem- nie pale juz 4 lata i czuje sie doskonale ale tez mnie nie ciagnie.

Pal i tyle to ty masz decydowac kiedy nie palisz nie papieros. Ja zaczalem zauwazac ze mi zeby sie psuja od szlugow oczy mecza, i powoli zaczynam w ogole nienawidzic palenia ale co jak co jak bardzo chce to jaram dopoki mi sie nie odechce. Nie ma co sie meczyc

Gość gość
ja tak zauwazylam po 10 latach problemy zdrowotne (bole glowy, oczu, klucie w oskrzelach). ostatecznie rzucilam po 15. bylo bardzo ciezko, ale bardzo warto!