Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z Turkiem

Polecane posty

Gość gość

W internecie poznałam Turka, weszłam na czat z nudów, wiem, że dużo osób ostrzega przed nimi, ale ten wydaje się zupełnie inny. Pracuje w Niemczech na jakiejś uczelni, skończył medycynę, normalnie się z nim pisze, nie jest jakiś nachalny, nie porusza tematu s... , uważa, że w związku ludzie powinni sobie pomagać w obowiązkach, nie uważa że islam jest najlepszy, normalnie pije alkohol. Jego rodzice są tolerancyjni, ojciec pomaga matce w domu. Wydaje się taki "oczytany" i "europejski". Czy któraś z was poznała Turka, który nie był żadnym tyranem? Czy warto spróbować dalej utrzymywać kontakt itp?

Gość gość
czy musimy skreslac ludzi z powodu religii? wrzucac do jednego worka?moze sa wyjatki?

Gość gość
"ale ten wydaje się zupełnie inny" :D:D:D:D:D

Gość gość
W sypialni będzie miał ciebie i kozę. " Zupełnie normalny ". Ciebie do robienia ci dzieci a kozę do dupczenia kilka razy na dzień.

Gość gość
wszystko ladnie pienie ale czy Ci bajek nie opowiada. masz w ogole mozliwosc zeby spardzic wiarygodnosc tego co mowi?

Gość gość
Skończył medycynę jak większość sutenerów i alfonsów , hahaha. Pewnie ginekologię ?

Gość ŁyyySyyy
Wiesz ile już takich głupich gęsi było co poznały "normalnego/ europejskiego" araba? Mieli on też normalnych rodziców. Idalia kończyła się w momencie odwiedzin rodziców w ich kraju. Kobiety były zamykane w haremie, bite i traktowane tak, jak powinien to robić prawowierny muzułmanin. Wiesz, że istnieje całkiem spory rynek firm prywatnych świadczących usługi wojskowe (np Blackwater itp.), które oprócz obsługi misji wojskowych, transportu, ochrony VIP itp oferują odbijanie takich głupich pizd? Lecą wtedy chłopaki na akcję do takiego kraju arabskiego i przygotowują "porwanie". Obserwują dom, zwyczaje, rozkład dnia, układ nieruchomości, drogi ewakuacji itp. Przy sprzyjającej okazji odbijają taką głupią kurew. Często oprócz rodziny pana młodego ściga ich także lokalna milicja/ służby, gdyż akcja w danym kraju jest oczywiście nielegalna. Wiesz ile potrafi rodzinę takiej głupiej kurwy kosztować zlecenie takiej akcji? Nawet 250 000 do 1 000 000 $. Nawet jeżeli Ci się to nie przydarzy, to jak dostaniesz parę razy po pysku od swojego śniadego księcia, to może przybędzie Ci rozumu w głowie i zobaczysz czym "pachnie" islam i ta kultura. Pozdrawiam

Gość gość
Ludzie, mam świadomość, jacy oni są w większości. I dlatego uważam. Pytam, bo może ktoś trafił na normalnego. Przecież nie będę brać z nim ślubu od razu. Jeszcze tak na głowę nie upadłam. Mówi się, że muzułmanie boją żony, a Polakom to się nigdy nie zdarza? Nie mamy problemu przemocy w rodzinach?

Gość gość
Przemoc w rodzinie w Polsce jest patologią a krajach muzułmańskich codziennością, zgodną z tradycją , obyczajami , kulturą i religią. Arab córkę sprzeda taniej niż wielbłąda a o żonę mniej dba jak o stado owiec czy kóz.

Gość gość
Część kobiet napewno jest szczęśliwa w związku z turkiem i nie zamieniły by go za nic w świecie , a część ( może ta większa część ) średnio jest zadowolona i są kobiety które raczej mają ostro z turkiem w zeszłym tylko roku ślubów Polek z obywatelami Turcji było ok 3500 ile będzie potem płakać nie wiem tylko problem jest gdy dasz sobie zrobić dziecko i turek Cię oleje wtedy ze znalezieniem następcy może być kłopot ( Polacy nie bardzo chcą tatusiowac dzieciom z mieszanych związków

Gość gość
ślub z muzułmaninem to patologia i tylko patologia to robi

Gość gość
Jak szukasz problemow w zyciu to wiecj powodzenia.Znam pare osob co w turcji kreci z dziewczynami nie tylko z polski ale Rumuni,Dziewczyny jada do nich tez.Rodzice sie tylko smieja z Europejskich dziewczyn.Potem bedzie chcial pieniedzy od ciebie.Prawdziwy turek choc jest ich bardzo malo w turcji nie bedzie robil glupot.To sa ludzie bardzo mieszane z rozna narodowoscia.Ja nie znam ani jednego turka co jest krwi i kosci.Kazdy jeden na pochodzeni z inego kraju.Religijni nie zenia sie co sa nie.Rodzice nie pozwalaja.Bo jest duzy problem.Ci co maja wiecej rodzenstwa niz jedno to ludzie pochodza ze wsi.Stoj z daleka co kobiety maja chusty.Miastowe kobiety nie nosza .Sa to ludzie 2twarzowe.Bardzo klamia.

Gość gość
Jak szukasz problemow w zyciu to wiecj powodzenia.Znam pare osob co w turcji kreci z dziewczynami nie tylko z polski ale Rumuni,Dziewczyny jada do nich tez.Rodzice sie tylko smieja z Europejskich dziewczyn.Potem bedzie chcial pieniedzy od ciebie.Prawdziwy turek choc jest ich bardzo malo w turcji nie bedzie robil glupot.To sa ludzie bardzo mieszane z rozna narodowoscia.Ja nie znam ani jednego turka co jest krwi i kosci.Kazdy jeden na pochodzeni z inego kraju.Religijni nie zenia sie co sa nie.Rodzice nie pozwalaja.Bo jest duzy problem.Ci co maja wiecej rodzenstwa niz jedno to ludzie pochodza ze wsi.Stoj z daleka co kobiety maja chusty.Miastowe kobiety nie nosza .Sa to ludzie 2twarzowe.Bardzo klamia.

Gość gość
Ja jestem żoną tunezyjczyka, mieszkamy w polsce i nie przejawia żadnych stereotypowych "arabskich" zachowań. Ale wiem, że w jego kraju byłoby inaczej. Dlatego jeśli chcesz z nim spróbować to ok tylko NIGDY nie jedź z nim do Turcji.

Gość gość
Warto dodać że władze Turcji ostatni wracają do islamskich korzeni .Juz zaprzestano karać za kontakty z osobami poniżej 15 roku życia ..-wiesz co to oznacza jak będziesz miała córkę ...

Gość gość
Wraca bardzo szybko . Ma to byc 2023Rok

Gość gość
Musiałabym przejść navislam. I pamiętaj, że Koran dopuszcza kłamstwo, alkohol, by bajerować "niewiernych". On jest inny...hahaha:):)

Gość gość
*oczywiscie- musialabyś. . Ja żyję z Polakiem i nie zdradzam swojej religii ani tradycji.

Gość gość
mam kolege o nazwisku turek ma kobiecine spokojnie se zyją

Gość Edziaaaaaaaa
Ja nie wsadzałabym wszystkich ludzi do jednego worka, że niby jak Turek to zawsze fanatyczny wyznawca islamu, terrorysta i szowinista. Powinnaś lepiej go poznać, a poza tym sam związek nie będzie miał tylu konsekwencji co ślub, ot zwyczajna znajomość damsko- męska. Dlaczego nie? ;)