Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiara czyni cuda

Polecane posty

Gość gość

Oglądałam wczoraj Dotyk Boga odc.27.Podczas modlitwy pytałam Boga czy osoba którą kocham jest dla mnie tą własciwą osobą i taką juz na zawsze oraz kiedy i czy uda mi się zdać wreszcie na prawojazdy.Odpowiedz przyszła od razu.

Gość gość
Cd.w odc.27...w 29.minucie i 49 sekundzie usłysałam słowo poznania o sobie.Słowo kluczowe było"płynie..płynąć".Po paru godzinach natknęłam sie na you tubie na piosenkę"Słowa nie wiatr".Przedtem w myslach prosiłam Boga tymi słowami-"powiedz coś"..daj mi odpowiedz.Dodam ze na piosenkę natknęłam się mysląc o ukochanej osobie ktora sama jakby boczkiem podsuneła mi tą piosenkę.Wszystko działo sie poznym wieczorem.Odruchowo zaczełam jeszcze raz szukać tej piosenki sposrod wielu innych kiedy zorientowałam sie ze to własnie w niej jest owe kluczowe słowo.Pozniej jeszcze raz odnalazłam fragment ze słowem poznania w DT.29.49.odc.27.Dzis córka pokazała mi dziewczyne na yt.ktora dopiero co umieciła swoj filmik o zdanym egz.na prawojazdy .Paulina Twardowska..i byłam w szoku -tam też występuje słowo"płynne -płynąć".Niesamowite.Powierzyłam to Bogu a On mi odpowiada.

Gość gość
Cd.w odc.27...w 29.minucie i 49 sekundzie usłyszałam słowo poznania o sobie.Słowo kluczowe było"płynie..płynąć".Po paru godzinach natknęłam sie na you tubie na piosenkę"Słowa nie wiatr".Przedtem w myslach prosiłam Boga tymi słowami-"powiedz coś"..daj mi odpowiedz.Dodam ze na piosenkę natknęłam się myśląc o ukochanej osobie ktora sama jakby boczkiem podsuneła mi tą piosenkęOn pewnie nawet o tym nie wie.:-).Wszystko działo sie póznym wieczorem.Odruchowo zaczełam jeszcze raz szukać tej piosenki sposród wielu innych kiedy zorientowałam sie że to własnie w niej jest owe kluczowe słowo.Pózniej jeszcze raz odnalazłam fragment ze słowem poznania w DT.29.49.odc.27.Dzis córka pokazała mi dziewczynę na yt.ktora dopiero co umieciła swoj filmik o zdanym egz.na prawojazdy .Paulina Twardowska..i byłam w szoku -tam też występuje słowo"płynne -płynąć".Niesamowite.Powierzyłam to Bogu a On mi odpowiada.Wczesniej miałam wiele rozterek..lękow..niepewnosci.

Gość gość
:-)Bedzie dobrze.

Gość gość
Modlę się za Nas:-)

Gość gość
Od początku chciałam slubowac mu miłość i wierność przed Bogiem i wierzę że Bóg też tego chce .Myslę ze nie bez powodu postawił go na mojej drodze.

Gość gość
Cd..wtedy nie mogłam teraz też jeszcze nie mogę ale wierzę w to głęboki że dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych.

jest ograniczony nasza wola ale gdy my sie modliwy o to by była jego wola to jest nieogranoczony i dla tego takze musimy modlic sie o pokuj bo wiele ludzi wola chce wojny ale gdy wiencje ludzie beddzie chciało pokoju na ziemi to bedzie pokuj jak widac to musza sie modlic o pokuj zakony i ksieza ale widac ze wzzrasta ilosc ludzi kturzy chca by była wojna w europie

Gość gość
Temat jest moj przepraszam zapomniałam się podpisać.s