Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnia przyjaciółek, co mogę zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Mam przyjaciółkę która od pewnego czasu dziwnie się zachowuje. Poznałyśmy się na studiach, była wesołą, pomocną dziewczyną, zawsze mogłam na nią liczyć. Dzięki Asi poznałam jej współlokatorkę Kasię. Pod koniec studiów dziewczyny bardzo się pokłóciły i Kaśka żeby nie przebywać z Asią przeniosła się do mnie. Asia zaczęła być o nią zazdrosna o to że siedzimy razem, bawimy się a ona jest sama. Powiedziała mi wprost że ma z tym problem i ta sytuacja jedynie zaostrzyła konflikt między dziewczynami. Asia przez problemy z promotorem musiała bronić się we wrześniu i jej studia magisterskie i pobyt w Poznaniu stanął pod znakiem zapytania więc zgodziłam się mieszkać z Kasią od października. Asia jednak będzie mieszkać w Poznaniu jednak jej sytuacja nie jest za ciekawa, przez promotora dalej się nie obroniła, nie ma z kim mieszkać przez to że wcześniej obiecałam to Kaśce, przez sytuację z obroną stała się bardzo smutna, drażliwa, ma mi za złe że mieszkam z jej wrogiem. Asia nie ma innych koleżanek, jest raczej osobą zamknięta w sobie. Co mam robić? Lubię obie dziewczyny...