Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

No wole isc do piekla niz do nieba siedziec wsrod takich nudziarzy jak ty, co co godzine zbieraja sie masowo do kupy i modla sie do boga, jeszcze to do ciebie nie dotarlo? WOLE ISC DO PIEKLA NIZ DO NIEBA A JAK SPOTKAM BOGA PO SMIERCI W SADZIE OSTATECZNYM TO MU POWIEM PI3RDOL SIE SMIECIU JA CHCE ISC DO DIABLA.

odezwal sie kvrwa medrzec, taki z ciebie medrzec, ze potrzebujesz jakichs ksiezy z brzuchami wieloryba do wytlumaczenia ci jaki jest sens twojego istnienia, bo jestes za tepy, zeby samemu ten sens znalezc, ja sens swojego instnienia nadaje sobie sam i nie potrzebuje zadnej szkoly ani ksiezy zaj3banych zeby byc szczesliwym, ty karykaturo czlowieka, WON KVRWO.

Gość gość
Quagmire dziś x Jesus Cię kocha. Mimo wad i błędów. On przyszedł żeby Cię zbawić a nie potępiać. Póki żyjesz możesz z własnej woli do Niego zawołać a On Cię nie odrzuci. Póki żyjesz. Potem będzie za późno. Warto to wiedzieć.

Tak jezus mnie kocha, j3bany pedal ten jezus, czy on kiedys rvchal? Podziekuje za milosc jakiegos smiecia, wole jednak milosc kobiety, niz jakiegos pedala jezusa :O

Gość gość
Quagmire dziś x Jesus kocha po ojcowsku jak ojciec swoje dzieci. Nie przeknasz się póki do Niego się nie zwrócisz. Kiedyś też kształtowała mnie negacja tak jak Ciebie. Po nawroceniu wiem teraz jaki to był fałsz i błędne myślenie. Dlatego otrzegam innych przed błedami, które też były i moim udziałem.

Jezus g***** male dzieci xD🖐️. W dvpie mam jakiegos jezusa, uwazaj zeby czasem ci rosyjska bomba atomowa nie przetrzepala w czerep, gdy bedziesz sie modlil do twojego jezusa, smieciu.

Gość gość
Quagmire dziś x Zastanów się, dlaczego bluźnisz? Skoro Jesus nic Ci złego nie zrobił bo nigdy nikomu nic złego nie zrobił to skąd agresja w Jego stronę? Stąd, że obok Jesusa nie można przejść obojętnie. Albo się Go kocha albo nienawidzi bo zły duch podsuwa te negatywne emocje kiedy nawet ktoś o Nim mówi. Przed nawroceniem u mnie było tak samo. I dlatego o tym pisze.

Jezus mi nic zlego nie zrobil, bo nie istnieje, natomiast ludzie ktorych stworzyl twoj jezus i bog zrobili mi duzo zlego, zycie ktore dal mi jezus mnie pokaralo, i ty mi gadasz o wierze w jakiegos bozka? Na tej planecie Ziemia to ludzie sa bogami, a nie jezus, dziekuje.

Gość gość
A co mnie 16latki obchodza ? Nie jestem pedofilem i pederasta jak Ty. Mam wspaniala zobe, ktora cnote trzymala tylko dla mnie. Ty mozesz o tym pomarzyc cymbale.

Gość gość
Zone ktora nosi mojego syna w swoim lonie. Ty nawet krowy bys nie zaplodnil zjebie genetyczny.

No wow, zona trzymala dla ciebie cnote, wow, szkoda ze w mozgu jej nadal cnota pozostala, i do konca zycia pozostanie, ja na miejscu twojej zony wstapilbym do zakonu, bo nawet jak ty zdechniesz, to juz nikt nie zechce takiej zuzytej szmaty po takim smierdzacym oblesnym brudasie jak ty.

No pewnie, to nie ja porownuje swoja zone do krowy xD. Pewnie musi neizle wazyc ta twoja zona, napisz jeszcze czy gdy ujezdza twojego miekkiego dydka, czy lozko sie zarywa :D🖐️.

Gość gość
Ty pomagasz kurva ciekawe kto to widzial chyba twoj kootas jak pomagasz kurwie zarobic.

Gość gość
Krowa to twoja stara jak dziamga malego w gebie

uu krowa to moja stara uu, to zes mi pocisnal xD. To nie ja mam problemy z odroznieniem krowy od kobiety smieciu xD. Gdybys sie wychowal na farmie i znalazl grzyby halucynogenne to by ci sie krowa pomylila z dziewica, smierdzielu xD:D🖐️

Gość gość
Cymbal kurwa pewnie juz masz kile i rzezaczke na miekkim fajfusie

Gość gość
Quagmire dziś x Każdego człowieka pokarało bo zły przemawia przez ludzi jemu służących, którzy za nic mają sumienie i X przykazań. I nawet wsród katolików bo ludzie są tylko ludźmi i są słabi o ile właśnie nie oddadzą swojego życia Jesusowi. I wtedy On ich podnosi, oczyszcza, i umacnia w dobrym. Sami z siebie nie jesteśmy dobrzy. Wiem coś o tym ;)

czytałam posty na pierwszej stronie tragedia. błona w pizdu to nie jest błona bębenkowa w uchu nie przebija :D się jej tylko ewentualnie uszkadza a bardziej obciera. prawiki pewno jeszcze myślą że to i dźwięk wydaje jak się tam wkłada gluta po raz pierwszy. :o

ta zly przemawia zle przestan kvrwo juz pierdolic te swoje smuty, bo rzygac sie chce, do mnie zly przemawial jak wychodzilem z piczy matki zamknij juz jape smieciu.

Gość gość
Kobieta ma być dziewicą do ślubu, a facet? :D

bajeczki o zlym i dobrym, ciekawe czy to zly jest odpowiedzialny za wojny, i eksterminacje 28 miliardow zwierzat rocznie, to nei zly czy dobry stworzyl pieniadz a czlowiek, i przez czlowieka dzisiejsza planeta upada, ale lepiej pi3rdolic o zlym i dobrym, caly dzien sie modlac w kosciele, gdzie obok w lesie ktos zostawil psa przywiazanego do drzewa ktore zdycha, ale dla takich rzeczy nie ma sie czasu, bo przeciez lepiej bredzic o zlym i dobrym :O. Masakra, takich ludzi jak ty to ja bym pod sciana rozstrzeliwal, bo ty tylko marnujesz energie i powietrze.

Gość gość
Psa do drzewa przywiazali zebys mial kogo rooooochac :D

Gość gość
Quagmire dziś x Dlaczego obarczasz za cierpienia i wojny Boga? Przecież to nie On je na ziemi toczy. Wszystko co złe pochodzi od złego. A miłość i wszystko co dobre od dobrego Boga. Kto to myli to ma problem z rozeznawaniem co jest dobre a co złe. I stąd te nieszczęścia na ziemi. Człowiek niszczy drugiego byle mieć więcej. Chore.

Gość gość
tata ci do geby kladl zagrzybionego pućka cymbale :D

Przeciez to bog stworzyl czlowieka na swoje podopienstwo, wiec za wszystko co zlego sie dzieje na tej planecie winie boga, bo kogo innego? Takze te bajeczki sobie zostaw dla swoich dzieci, bo bog akurat sie obija i nic wiecej, uwazaj lepiej zeby bog wladimir putin niedlugo nie zeslal bomby w twoje miasteczko, ciekawe kiedy wtedy bedzie twoj bog, jestes czlonkiem sekty katolickiej i nic wiecej. Jedyne co robisz dobrego na tej planecie, to bredzisz glupoty, bo sie boisz ze po smierci bedziesz cierpial, martwisz sie tylko o siebie, gdy inni cierpia, wszyscy tacy katolicy a mozgu nie maja, a chore to ty bredzisz rzeczy.