Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres tydzień po okresie

Polecane posty

Gość gość

Może opowiem od początku, jak ostatnio przebiegał mi okres. Więc, do końca czerwca miałam okres regularnie. W lipcu nie miałam, pojawił się dopiero 14 sierpnia, kiedy wyjechałam na kilka dni nad morze (pewnie zmiana klimatu podziałała, wtedy odetchnęłam z ulgą). Następny okres pojawił się dużo wcześniej, bo 8 września, co bardzo mnie zdziwiło. Tym bardziej, że okres był w całości bezbolesny, a zawsze mnie brzuch boli. Skończył się, jak zawsze- po 5 dniach (czyli 13 września). Dzisiaj rano znowu zaczęłam krwawić i doszedł ból brzucha, który mam w czasie okresu. Trochę się zlękłam tym, bo nigdy tak nie miałam. Mam zamiar wybrać się z tym do ginekologa, ale chciałabym poznać wasze zdanie na ten temat. Z nikim nie współżyłam, nie biorę tabletek antykoncepcyjnych i/lub hormonalnych, nie mam problemu z załatwianiem, jedynie bywam śpiąca (ale myślę, że 7 godzin snu to mało, zresztą ostatnio ciężko mi zasnąć to i godziny snu maleją). Bardzo proszę o porady ;)

Gość gość
zaburzenia hormonalne albo inny problem zdrowotny, bez wizyty u lekarza ani rusz.