Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratujmy Aresa z niewoli

Gościu od Namysłowa spuść Aresa z łańcucha i posprzątaj mu bude

Polecane posty

Gość Ratujmy Aresa z niewoli

I zamieć to brudne śmierdzące podwórko.

Gość gość
Daj psu wody i karmy a najlepiej świeżego mięsa. Macie niby firme i dużo kasy a Ares żyje głodny w brudzie i nieziemskim smrodzie na b.krótkim łancuchu.

Gość tu gość od Namysłowa
Zrozum zrozum nareszcie że Ares musi pilnować naszej willi P.s.Polkowskie to nie Wrocław zrozum to zrozum nareszcie Wroclaw to dziura

Gość gość
Co mam zrobić byś mi w końcu uwierzył że zawsze codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma budę podwórko jedzenie chrupki i przez większość dnia codziennie nie jest zapięty przecież zamieściłem ci filmiki co mam k***a jeszcze zrobić byś mi uwierzył zdziro

Gość gość
co mam k***a jeszcze zrobić byś mi uwierzył zdziro xxx zdecyduj się schizofreniku czy gadasz z facetem czy kobitą :o

Gość gość
PS i pies biega luzem ps dostaje wszystko mięso też chrupki chleb ziemniaki kości do gryzienia PS nie ma tam smrodu ps pies przez większość dnia biega luzem i idzie sie wy/sr/ać i wysikać gdzie indziej

Gość gość
PS przecież prawdę pisze że codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma budę jedzenie wode wszystko ma ma ciepło a te memy usuń bo zgłoszę to na policje rozumiesz co może mam ci jeszcze moje zdjęcie zamieścić co?

Gość ratujmy Aresa z niewoli
To czemu skasowałeś filmy z uwięzionym Aresem? Bo wiesz, że robisz źle i sie boisz konsekwencji . Myślałeś, że Cie wszyscy będą chwalić za to. A ja pracuje jako wolontariusz w schronisku i nie mogę patrzeć na krzywde zwierząt. Rozumiesz????

Będę Cię gnębić jak tylko znajdę chwile czasu, żebyś zlikwidował tą lichą budę i łańcuch i wzią psa do domu nareszcie. O to walcze.Jak tylko jestem na tym forum zaraz zakładam temat o Aresie. Ciesz sie bo pracuje i nie mam czasu na neta ale od niedzieli mam urlop. Radzę Ci do tego czasu zabierz Aresa do domu.Inaczej będziesz tu gnojony.

Gość gość
Ten filmik był nagrany gdy brama była otwarta przez godzinę gdy ojciec był z towarem w Namysłowie ps s przez ten dzień jak i każdy inny pies przez większość dnia biegał luzem teraz też biega luzem nie spodziewałem się że będziesz mnie podejrzewać o znęcanie się nad psem przecież nikt z rodziny tego nie robił on przez większość dnia biega luzem skąd miałem wiedzieć że gdy przez godzinę pies będąc zapięty gdy ojciec był z towarem wykorzystasz to przeciwko mnie przecież próbuje ci udowodnić że codziennie przez większość dnia pies biega luzem zrozum to ps widziałeś późniejsze filmiki więc o co ci chodzi a zapięty jest tylko gdy jest brama otwarta by nie wybiegł a gdy jest zamknięta to biega luzem zrozum że po co miał by być pies na łańcuchu być gdy byłaby brama zamknięta co?

To czemu skasowałeś? Jakbyś nie miał nic na sumieniu to byś nie skasował. Nie wierze Ci bo kłamiesz na okrągło .

Gość gość
PS i zrozum że prawo nie zakazuje trzymać psa na dworze ps on jest tylko chwilowo na łańcuchu żeby na drogę nie wybiegł rozumiesz ile razy mam ci to jeszcze udowadniać co?

Gość gość
hej tam! pomozecie? macie szanse wygrac glosnik o wartosci ponad 500zl albo butelke whiskey Ballantines 4,5l w podobnej cenie www.projektklub.pl wchodzimy w zakladke finalisci - glosujemy na PATRYCJE (Miejska Dzungla) OGROMNA PROSBA I SZANS A NA NAGRODY DLA WAS, TO ZAJMUJE 5 SEKUND! DZIEKI <3

Gość gość
Nie mam nic na sumieniu wiesz dlaczego usunąłem? Chcesz wiedzieć tylko dla tego że mnie gnębiłeś i robiles wszystko by udowodnić coś czego nie ma miałem już dość podejrzewania mnie o coś czego nie zrobiłem zrozum gdy jest brama otwarta on jest tylko chwilowo na łańcuchu tylko chwilowo żeby na drogę nie wybiegł a ty byś puścił psa by sam chodził bez opieki po ulicy ? Zrozum że jak jest brama zamknięta to pies biega luzem po całym podwórku i jest szczęśliwy bo od tego mamy podwórko by biegał luzem zrozum to

Czemu skasowałeś film z Aresem na łańcuchu? Ze wstydu czy ze strachu? Odpisz

Nie gnębiłam Ciebie chodzi mi tylko żeby zwierze mieszkało w normalnych warunkach bez krótkiego łańcucha, bez brudu i smrodu. Tak ciężko pojąć, że kocham zwierzęta?

Gość gość
PS i na tych filmikach widziałeś psa bez łańcucha i nie widziałeś by był bity i głodzony widziałeś jaki był szczęśliwy merdał ogonem i dał się mi pogłaskać ps gdybyśmy się nad nim znęcali to byś widział ślady bicia głodzenia a ich nie było ps wtedy by pies sie nas bał a nie boi się i widziałeś jak dał mi się pogłaskać ps nawet w miastach nawet w warszawie Wrocławiu poznaniu itd na osiedlach domków jednorodzinnych jak ktoś ma bramę otwartą to też zapina psa na łańcuch tymczasowo by na drogę nie wyszedł PS i nie wyzywaj nas od wieśniaków bo mieszkańcy nawet wielu osiedli domków jednorodzinnych w dużych miastach też tak robią ps i też mają sady ogródki ogrody altanki na podwórkach drzewka roślinki PS znam takie przypadki że jak ktoś ma duże podwórko to w centrum miasta nawet kury trzyma na podwórku

Gość gość
Po raz kolejny c***isze że codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma wode jedzenie chrupki budę cień biega po podwórku gdzie chce nikt go nie bije i sie nad nim nie znęca ps a na łańcuchu jest tylko króciutko gdy jest brama otwarta by na drogę nie wybiegł pisze ci po raz kolejny zrozum umiesz czytać ze zrozumieniem ile razy mam ci jeszcze pisać

Gość gość
Nad twoim wpisem czemu usunąłeś filmik ze wstydu czy strachu " powyżej o 12:21 dałem ci odpowiedz dlaczego przeczytaj

Dziękuje za wpisy ale nie wierze Tobie bo jesteś klamczuchem nie jesteś godny zaufania no i najgorsze: nie szanujesz zwierząt :(

Gość w miastach też są rolnicy
ps i zrozum że w miastach też Na Białołęce już żniwa - Białołęka - TVN Warszawa - TVN24 tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,na-bialolece-juz-zniwa,175555.html 07.08.2015 - Na Białołęce, wśród wielotysięcznych blokowisk wciąż znajdują się pola. Na terenach przy ul. Szamocin oraz skrzyżowaniu Zdziarskiej i ... Ta strona została przez Ciebie odwiedzona w dniu 18.08.16.

Gość gość
Stosowanie ustawy o ochronie gruntów rolnych na terenie miast warunki-zabudowy.com.pl/stosowanie-ustawy-o-ochronie-gruntow-rolnych-na-terena... 11.03.2016 - Obecnie, przepisy ustawy znajdują zastosowanie do gruntów rolnych na obszarach miast, za wyjątkiem przepisów rozdziału 2, czyli art. 6-10a ... xxx skoro w miastach też sa rolnicy oraz kury kaczki na wlasnym podwórku w opolu na jednym osiedlu sa pola uprawne łaki kury kaczki nawet krowy jak pisałem powyzej nawet w warszawie na białołęce więc nie nazywaj nas wieśniakami

Gość gość
czemu nie wierzysz przecież prawde pisze nawet nagrałem filmiki jak pies biega luzem ma wode jedzenie bude itd ps nie widziałeś na filmiku by był bity ani głodzony bo był szczesliwy dał sie pogłaskać merdał ogonem ps i na potrzeby filmu go nie odpiąłem bo już był odpięty mało ci ? no napisz co mam zrobić byś mi uwierzył ?

Gość gość
ps i poczytaj też wpisy nad 12:53 i zrozum że w miastach ludzie też mają ogródki podwórka sady z owocami kury kaczki jak maja własne podwórko, w opolu na dawnej wsi przyłączonej do opola teraz osiedlu obok którego na sasiednich polach połączonych z tą dawną wsią powstały kilkunastopietrowe bloki mieszkalne ogromne kilkusethektarowe blokowisko ZWM które w latach 70 xx wieku wybudowano a tą wioske jak przyłączyli do opola to tam ludzie dalej mają zwierzeta hodowlane nawet na osiedlach domków jednorodzinnych w samym centrum opola blisko rynku czy na osiedlu koło mcdonald,s też ludzie na podwórkach mają kury kaczki

Gość gość
ps ten mcdonalds jest na osiedlu domków jednorodzinnych gdzie są kury i kaczki ps w opolu są 3 MCdonald,s jeden na tym osiedlu a jeden w CH karolinka w środku budynku obok KFC, BURGER KING i kilku innych restauracji a jeden przy głównej ulicy na blokowisku gdzie nie ma zwierząt hodowlanych w warszawie zielonej górze też trzymają Pole uprawne od 300 lat trwa w centrum Warszawy - Warszawa warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34889,12869745,Pole_uprawne_od_300_lat_trwa... 17.11.2012 - W samym centrum Warszawy obok dziesięciopiętrowych budynków zachowało się pole uprawne, ze szklarniami i sadem. To tereny klasztoru ...

Gość gość
ps mieście nawet w warszawie ludzie z domków jednorodzinnych z podwórkiem też mają psy na podwórku ale nie na łancuchu przez wiekszość dnia ale gdy mają brame otwartą to wtedy zapinaja psa na łańcuch ps i są osoby nawet w warszawie co na osiedlu domków jednorodzinnych maja kury to też ich nazwiesz wiesniakami?

Gość gość
Też nazwiesz ich wieśniakami? PS usuń mema bo będziesz miał sprawę w sądzie

Gość Namysłów wojew opolsk

🙂