Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaszłyszane w przedszkolnej szatni

Polecane posty

Gość gość
mnie też śmieszą te pytania w szatni, przychodzi mamuśka i na dzięn dobry: obiadek zjadłeś?? :) to najważniejsze, żeby w domu nie musieć przypadkiem robić, a już nie daj boże jak dziecko powie nie. A dlaczego? widać że wkurzona od razu, straszy karami, nie kupię ci loda itd.... a dziecko uczy się tylko tego że następnym razem trzeba powiedzieć że zjadłem :)

Gość gość
Nie wiem czy wiecie, ale zgodnie z przepisami przedszkolaki mają obowiązek wychodzić na dwór codziennie, NIEZALEŻNIE OD POGODY. Chyba, że jest mróz -10st.

Gość gość
Nie no bez przesady...jak wieje i leje,to wiadomo,że nie.Ale ,jak jest ładnie,bezwietrznie ,choć chłodno ,to jak najbardziej.-autorka tego postu

Gość gość
Ja też się pytam córki czy zjadła obiad a raczej lunch itd. Nawet pytam czy wszystko a jeśli nie to czego nie zjadła i dlaczego. Wtedy wiem że prosto po szkole mogę iść z nią jeszcze na plac zabaw czy do parku. Wiem też co następnie jej zamówić na lunch a czego nie (dostajemy raz na trzy tygodnie menu dla dziecka i mamy zaznaczyć co dziecko chciałoby w danym dniu zjesc). Więc jeśli ona mówi mi że nie zjadła lazanii czy ryby czy czegokolwiek to następnym razem wybieram jej kanapkę czy coś innego. Proste.