Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mnie nie chce :(((

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem dlaczego tak jest. Jestem dobra dziewczyna, nie obgaduje innych, nie plotkuje, nie zdradzam. Czekam z seksem może nie do ślubu, ale na pewno nie będę tego robić z pierwszym lepszym który będzie tego chcial. Jestem lojalna, kochająca, raczej nie mam złej opinii wśród ludzi.Dużo osob mówi o mnie :kobieca o wielkim sercu. Jestem normalnej budowy, zawsze chodzę czysta, zadbana. Nie jestem typem sztucznej lalki.

Gość gość
Wygląda na to, że jesteś brzydka.

Gość gość
bo musisz dawac jak leci... w tym swiecie cip.ki niewydymki nie mają racji bytu

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość B21
Przytulam :) Nie wiem dlaczego tak jest wiesz :/ Chociaż wiem jakie to uczucie być samemu. Niby wszystko fajnie ale gdy już najda Cię te myśli i uczucia to jest lekko mówiąc kicha. Niby mówi sie ze lepiej jest byc samemu niz z byle kim ale kogo my oszukujemy... Człowiek jest taki, że bez miłości i uczuć daleko nie zajedzie.

Gość gość
gość dziś z seksem za czekaj do ślubu bo mężczyźni to dupki nigdy się nie decyduj robić tego PRZED ŚLUBEM bo sobie zniszczysz życie

Gość gość
Niemożliwe bym byla bardzo brzydka bo jako dziecko mialam sliczna twarz, włosy, może trochę się zmieniłam ale bez przesady. Sylwetkę mam proporcjonalna, jestem zadbana. Nie mam żadnych pryszczy, przebarwien czy blizn. . wad typu zajecza warga. Szczerze to widuje brzydkie dziewczyny ktore maja chlopakow. A na mnie nie spojrza. Niby tak wszyscy wokół narzekają że nie ma fajnych kobiet. O mnie mówią, że fajna i porzadna, a jakoś nikogo nie ma. Czasami trafiają się jacyś adoratorzy ale jak tylko orientuje się , że sa toksyczni itd to odprawiam ich z kwitkiem. Nie jestem z tych które godzą się na wszystko...też mam jakieś wymagania bo chce być szczęśliwa.

Gość gość
taka jest dobra że chcesz uprawiać seks przed ślubem i mieć grzech śmiertelny!

Gość gość
gość dziś ssij, to jest autorki sprawa kiedy będzie uprawiać seks

Gość gość
Też jestem jak autorka ale też mnie nikt nie chce bo nie wyglądam jak model bo takie oczekiwania mają dzisiejsze kobiety.