Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

facet starszy 15 lat czy warto w to brnac

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

pozna艂am faceta 41 latka, kawalera, ja mam 26 lat, to dopiero poczatek znajomosci czy warto w to i艣c sporo roznica wieku, a mysle przyszlosciowo, teraz jest ok ale co bedzie za pare lat, moze ktos sie wypowie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a roznica w wyksztalceniu jaka jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Im starszy od ciebie tym lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
60-latek bedzie lepszy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co ma do tego wykszta艂cenie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem mgr pedagogiki (resocjal), a on in偶. budownictwa, a co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y na czym ci zale偶y, je艣li na mi艂o艣ci to sobie odpu艣膰 a jak na kasie to spoko. M贸wi臋 z w艂asnego do艣wiadczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16:21 podszyw !!! je艣li chodzi o wykszta艂cenie to on ma 艣rednie, a ja sko艅czy艂am teraz studia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zalezy mi na mi艂o艣ci, nie szukam przelotnego romansu, on twierdzi ze te偶 nie. Tylko ta r贸偶nica wieku... martwi mnie moze kto艣 sie podzieli swoimi do艣wiadczeniami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a podszyw, podszyw. wywo艂uj臋 wilka z lasu, hehe. x je艣li go kochasz, a on Ciebie.. to warto! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za wcze艣nie 偶eby m贸wi膰 o kochaniu, na pewno mi臋dzy nami iskrzy, du偶o o nim mysl臋, ale chce te偶 by膰 rozwa偶na dlatego ch臋tnie poslucham opini os贸b w zwi膮zkach z tak膮 r贸偶nic膮 wieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie za duzo. Bedziesz mie膰 35 lat a on 50. S艂abo. B臋dziesz mie膰 40,wi臋c jeszcze w sile wieku a on 55 b臋dzie goni艂 do 60 tki itd itd. Kole偶anka ma obecnie 40 lat a jej facet 58. To jakas masakra,nic mu si臋 ju偶 nie chce i nie m贸wi臋 tylko o seksie. Druga mia艂a w wieku te偶 25 lat 41 latka. Byli razem 4 lata i powiedzia艂a potem, 偶e nigdy wi臋cej. Za du偶a r贸偶nica wieku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w 偶yciu bym nie brala takiego starca.No chyba, 偶e nikt inny by mnie nie chcia艂. Fuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
brn膮c mozna w bagno. a dla mnie taki zwi膮zek by艂by tym w艂asnie. ogarnij sie dziewczyno i poszukaj kogos m艂odszego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to teraz mam totalny mentlik w glowie ale dzieki za opinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem, ze to duza r贸偶nica i dlatego trzymam go teraz troche na dystans zas艂aniaj膮c sie praca i mysl膮c co z tym zrobic czy warto, do tej pory mam za sob膮 dwa zwi膮zki jeden z rownolatkiem, drugi z chlopakiem dwa lata starszym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak go kochasz to zawsze warto, a jak nie kochasz to po co Ci ta znajomo艣膰 i czego od niej oczekujesz ? Wiek nie jest problemem, gdy s膮 uczucia. Takie moje zdanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak on by艂 ju偶 nastolatkiem, by膰 mo偶e jakie艣 pierwsze mi艂o艣c*****erwszy alkohol, pierwsze wybryki itp to ty sie dopiero rodzi艂a艣, dziewczyno daj sobie spok贸j, on by艂 wychowawcy w innych czasach i ma inny pogl膮d na 艣wiat, potem b臋d膮 zgrzyty i p艂acze z tego powodu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pesel to stan umys艂u!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, p*****a艂 za m艂odu i teraz wymaga m艂odej! nigdy wi臋cej nie decyduj si臋 ze starszym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li jest uczucie mi臋dzy dwojgiem ludzi to zawsze warto pr贸bowa膰 zawalczy膰 o szcz臋艣cie. Renata Kaczoruk i Kuba Wojew贸dzki - 23 lata r贸偶nicy. Wygl膮da na to, 偶e mo偶na stworzy膰 fajny zwi膮zek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sluchaj serca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
17:17 Buhahaha a ta jakim艣 czmat艂awcem omamiona. Dziewczyno to jest show biznes, niewiadomo po co ze sob膮, mo偶e z mi艂o艣ci a mo偶e dla s艂awy, akurat jakie艣 pseudo pary do tego w膮tku to kiepski przyk艂ad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale staruch :) zawsze uwa偶a艂am ze roznica w te czy w te stron臋 jest spoko ale do 10lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak kocha to czemu nie :) ! A ta od Jakuba Wojew贸dzkiego- on ma 52 !! lata czyli to juz dziadkowy wiek zreszt膮 chamstwo, uw艂aczanie kobietom ,udawanie nastolatka :D (w TYM wieku :D) go dyskwalifikuje .Typowy zwi膮zek w kt贸rym wiadomo o co chodzi :P . Facet autorki chyba taki nie jest :) .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chrza艅 wszystkie powy偶sze opinie. Pos艂uchaj swego serca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ten facet to na pewno nie typ Wojew贸dzkiego. Jest inteligentny, wydaje si臋, 偶e wie czego chce od 偶ycia, caly czas podkr臋sla 偶e nie szuka zabawy tylko powa偶nego zwi膮zku, mo偶e nie jest to jaki艣 typowy przystojniak, ale ma w sobie cos takiego, co mnie niesamowicie pociaga, intryguje, z drugiej strony my艣l臋 rozs膮dnie i jak sobie pomy艣l臋, co b臋dzie za 10, 15, 20 lat to jakos nie potrafie sobie tego wyobrazi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyobra藕 sobie co b臋dzie za 40 lat. Sp艂aw go. I zmarnuj sobie 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
facet w wieku ojca zecydownie nie! to sa zupelnie inne pokolenia i za duza roznca wieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co kto lubi :D

Udost臋pnij ten post