Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieć obawy?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu spotykam się z chłopakiem. Wiem, że przede mną był w związku (chyba jakoś ponad 2 letnim). Rozstanie było ok 2 lata temu, ale jeszcze długo mieli kontakt, ona próbowała wrócić do niego (tak mi powiedział, przyznał się po wielu wypytywaniach). Teraz nie wiem jak jest z ich kontaktem. No ale poznał mnie, spotykamy się. I jedną rzecz zauważyłam- chyba zabiera mnie w miejsca "nowe". Tzn. jest fajny, bo stara się zabierać mnie w ciekawe i ładne miejsca, doceniam to. Jednak zdarzyło się, że kilka razy mówił, że nigdy tu nie był wcześniej (sam z siebie, co trochę dziwne, że nie był z nią tam, no ale nie wszędzie musieli razem chodzić). No ale mam obawy- czy on specjalnie zabiera mnie w inne, nowe miejsca? Żeby nie przypominało mu się, że w danym miejscu też był z byłą? Co o tym sądzicie? Nie wiem, czy mogę bezpiecznie się angażować.. niby 2 lata temu zerwał, ale licho wie, co może się wydarzyć...

Gość gość
Wystarczy mieć rozum. :-(

Gość gość
proszę o jakieś podpowiedzi, bo to mój pierwszy poważny "związek" (prawie związek) i nie wiem, czy takie sytuacje są normalne. Nie wiem jak to jest być w związku, zerwać i zacząć spotykać się z kimś innym. Czy już nie myśli się o byłym? Czy nic się nie czuje po takich 2 latach od rozstania? Sam z siebie nie wspomina o niej, raz wspomniał jak sama pytałam. Stąd o niej wiem. Czemu jemu tak zależy, żeby zabierać mnie w nowe dla mnie i dla siebie miejsca?

Gość gość
sluchaj to wszystko zalezy tylko od was jak wam bedzie sie ukladalo, to, ze byl z kims w 2 letnim zwiazku wcale nie oznacza ze nie moze drugi raz pokochac i nie mozesz zostac osoba(jesli juz nia nie jestes) na ktorej mu zalezy. wiadomo bedzie czasami myslal o bylym zwiazku bo to w koncu dwa lata i tez mialy dla niego znaczenie, ale jesli bedzie wam razem dobrze to nic to nie zmieni, poza tym skoro nie sa 2 lata razem to dlaczego mialby akurat wrocic do niej skoro tak wam fajnie razem? wspolne wyjazdy itp. daj mu szanse i nie przejmuj sie az tyle glupotami bo sfiksujesz i wszystko popsujesz. pozdrawiam - 22 latek ktory nie moze sie pozbierac po 3 letnim zwiazku ktory zakonczyl sie 3 lata temu :DDD