Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

bogactwo do oceny fota

Polecane posty

maja duzo tlenkow i smoly, 10mg ale nie czuc ze mocne, kiedys dalem kumplowi w polsce w 2013 to stwierdzil, ze musi 5 wypalic djarumow zeby sie napalic, one to bardziej dla smaku, ogolnie moj wybor szlugow to djarum super, kiedys jak przyjda lepsze czasy to bede tylko djarumy super jaral ;)

ogolnei nei wiem czy polskie djarumy nie lepsze niz angielskie, mimo ze 4 razy tansze, ale nie wiem czy angielskie djarumy sie nie spalaja wolniej, bo te szybko sie spalaja.

Gość gość
to jest ten cofnięty w rozwoju frajer filip matuszczak? dlaczego go matka nie piluje? trzeba to gdzieś zgłościć, jak ma na imie jego matka? znajde ja na fb i porozmawiam o jej opóźnionym w rozwoju synku

Chvj ci do mojej matki, zreszta pisz se co chcesz frajerze, nikt nade mna kontroli nie ma, nawet ja, wiec chvja ci to da fagasie ;)

Gość gość
to ci narobie problemów jak chcesz :) będziesz miał ciepło

Jedynym problemem jaki moglbym miec to brak internetu, innych problemow nie przewiduje, bo nie mam z nikim zadnych schadzek, a jak juz to ty bedziesz mial problemy, smieciu.

zreszta mojej matce juz dawno temu mowilem, ze mam problem z internetem i tyle, normalnie nie mam neta na chacie, ale ostatnio sobie odblokowalem wlamujac sie na ustawienia administratora routera, o czym albo ktos wie albo nie, wiec wypi3rdalaj kvrwo.

Gość gość
da się załatwić :) za dużo tu podskakujesz trzeba cie troszke utemperować, wystarczy napisac w kilka miejsc, plus twoją rodzinę zaangażować, jak wam sie zacznie palic koło doopy to zaczniesz przepraszać i zwalać na chorobe jak liryczny wandal swego czasu :) na takich kozaków netowych jest zawsze sposób nie bój żaby hihihi :)

Gość gość
Quagmire tu juz wszyscy wiedzą , że lubisz w pupkę

oj uwierz mi ze problemow to ty mozesz sobie narobic probujac mi robic problemy, ja sie w niczyje zycie nei wpiertalam, zreszta to ze tu postuje to nie zaden problem, a widac takich tepakow jak ty nie da sie nie reagowac agresja, czekam az mi narobisz problemy, bo w koncu nie mam zycia :D🖐️. Smierdzielu, gardze takimi jak ty, a nawet jakby mi tu ktos chcial naj3bac, to ja tutaj znam polakow. Czekam smieciu.

Gość gość
żryj gufno

Gość gość
Z***bales z pomocy dla powodzian biedo