Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Harpia X

Hej Panowie, jak ubrane kobiety lubicie a jaki ubiór was odrzuca ?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
jest całkiem dobry

Gość gość
Świetny prawda? Ale chyba brakuje rękawoczek:D

Gość gość
nie klikać w te linki

Gość gość
Harpia i reszta zrozumcie że Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona znany jest z browaru namysłów

Gość gość
Dlaczego? :D

Gość gość
co dlaczego?

Gość gość
Prawictwo to są legginsy push upki:) ale samej mi się podobają. A ten strój który ci się nie podoba jest dla kobiet z klasą, która niekoniecznie chce zwracać na siebie uwagę. No i taka kobieta jest też przede wszystkim dla faceta z klasą i kasa a nie dla bezrobotnych nudzirzy prawików :D Chociaż przyznam ze tez nie jest w moim guście. Sukienka czerwona jak najbardziej mi się podoba:)

Gość gość
to nie jest strój dla kobiet z klasą .. On jest Raczej dla nudnych nauczycielek schematycznie myślących kobiet które już rodziły czy pań sędzin , które nie mają seksapilu młodej 20-tki

Gość gość
to strój dla ryczących 50-tek

Gość gość
dokładnie to ubranie dla kobiety której wdzięki już dawno przeminęły ..

Gość gość
Nie no na pewno z klasą, które nie chcą zwracać na siebie uwagi. Dla nauczycielek, pań z banku, raczej dla tych z wykształceniem i pozycją bo taki powinien być, skromny. Dla mnie ten strój też jest nudny wole taki wyrazisty,nie będę się tak ubierać nawet jak stuknie mi 50tka, poza tym lubię bawić się modą:) Strój jest odzwierciedleniem charakteru . Jak ktoś lubi szare zwykłe stroje to też taką ma naturę. Co nieznaczy ze pani już nie najmłodsza powinna mieć kolorowe włosy i sukienkę w panterkę nawet jak się czuje młodziej i taką ma naturę. Wszystko musi mieć swój umiar. A widzę ze kobiety po 50 tez potrafią się ubrać i odmłodzić strojem. Aż czasami jestem w szoku:) ale figura tez ma tu duże znaczenie.

albo tak http://i.imgur.com/YhoU2.gif Taki strój sprawia , że czuje , ze nie mam do czynienia ze zwykłą szarą myszką.

JAkby Miranda kerr ubierała sie w taki sposób , to straciłaby cały urok .. Laski sie tak nie ubierają .. Tylko raczej matki Polki o nijakiej osobowości

Gość gość
wyraziłem sie jasno ?

To może i ja powiem. Jednakże bez przykładów i rzucania nazwiskami podstarzałych ,,gwiazd":P Podoba mi się jak ubranie kobiety eksponuje to co warte wyeksponowania a jednocześnie ukrywa to powinno być niewidoczne. Odstręcza mnie jeśli jest odwrotnie. Dodatkowo wskazana jest odrobina gustu w doborze kolorów i dodatków

Gość gość
Żałosny przegrywie wyjdz na ulicę i zobacz jak wyglądają Matki Polki...ta kobieta w koszuli to nie strój matki polki. Mamuski z dziecmi wyglądają przeważnie zaniedbanie i niechlujnie. Zwykłe koszulki czasami nawet sprane, zwykłe dżinsy, kurtki ala skóra kiepskiej jakości, adidasy albo baleriny, polary itp. Brak nawet normalnej ładnej fryzur, brak makijażu albo wytapeto Chłopie wyjdz z przed kompa i zobacz rzeczywistość a snuj domysłów..

Gość gość
Miranda Kerr jest bogata. Gdybym wyszła teraz za polskiego chłopa, który zarabia 2 tys i urodziła 2 dzieci to też musiałabym się zapuścić.

Gość gość
Tyle o tych skórach (choć część napisana przez jedną osobę), a przecież połowa dziewczyn i kobiet od 15 do 25 lat chodzi w czarnych kurtkach ze skóry lub pseudoskórowych :D

Gość gość
10:42 - Może właśnie dlatego niektórym skóra u kobiety obrzydła przez tą modę, która zaczeła się ok. 2010 r. wcześniej głównie faceci je nosili ale u kobiety raczej też nikomu nie przeszkadzały, ale ze 3,4 lata temu było tego po prostu za dużo, to nic dziwnego że niektórzy nie mogą na to patrzeć. Upodobania facetów mają się często nijak do aktualnej mody.

Gość gość
uwielbiam szorty i topy :)

Gość gość
Połowa raczej nie, to ostatnio wychodzi z mody, kobiety od tego powoli odchodzą tak jak 10 lat temu odchodziły od krop topów. Kurtki skórzane z powrotem robią się popularniejsze u mężczyzn tak jak to było w latach 80/90. Chodziłem do szkoły średniej około lat 2005-2006, w całej szkole tylko 1 dziewczyna nosiła skórę, chłopaków noszących skóry było około 10. Skóra u kobiety jest trochę kojarzona chyba z gender, odpowiednik rurek u mężczyzn, bo moda na jedno i drugie zaczęła się w tym samym czasie 2009-2011, dlatego nie cieszy się popularnością.

Gość gość
Powiedzcie czy taka Miranda napluła by chociaż na prawika?:)

Gość gość
Ja uwielbiam ramoneski. Nawet jako dziecko taka mialam :) Wiec teraz tym bardziej mam kilka