Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Harpia X

Hej Panowie, jak ubrane kobiety lubicie a jaki ubiór was odrzuca ?

Polecane posty

W krótkich spódniczkach i bluzkach z szerokim dekoltem, a nie lubię jak noszę spodnie (nawet rurki), kurtki typu skóra albo katana, bluzy z kapturem, sportowe obuwie itp.

Sukienka kończąca się na piersiach, długie satynowe rękawiczki i odkryte szpilki, bez pończoch. Rzygam rurkami, pozdr.

Gość gość
Podoba mi sie styl gotyk u kobiet i leginsy na tylku a co mnie odzuca to nie wiem bo nigdy tego nie odczulem

Lubię laski ubrane kobieco - w sukienki/spódnice, koronki, obcasy, długie rękawiczki. Nie lubię chłopczyc w skórzanych kurtkach.

Gość gość
podobają mi się krótkie bluzki do pępka u dziewczyn i obcisłe spódnice. Nie lubie jak noszą skóry albo rurki, jeśli już jakieś spodnie to mogą być dzwony.

Gość gość
podobają mi się krótkie bluzki do pępka u dziewczyn i obcisłe spódnice. Nie lubie jak noszą skóry albo rurki, jeśli już jakieś spodnie to mogą być dzwony.

Gość gość
w krótkich bluzkach do pępka i spódnicach (krótkich ale dłuższa też może być) nie lubię jak noszą skóry albo rurki, jeśli jakieś spodnie to mogą być dzwony.

Gość gość
nikt skór nie lubi, chyba będę płakać :P

Gość gość
ups.... miałem problem z netem i niechcący wystawiłem swój post 3 razy, moderatorze usuń dwa z nich. Sorki.

Podoba mi się jak dziewczyna nosi skórzaną spódniczkę - bardzo seksownie wygląda, ale nie trawię skórzanych kurtek u Pań, to takie niekobiece. Faceci mogą w takowych chodzić.

Gość gość
a kobiety niech marzną :P

Jako fan ciężkich gitar chodzący w starej 2-kilowej skórze typu ramona nabitej żelastwem, lubię ostre metalowe/rockowe laski też z jakimiś pieszczochami, czarne bluzki z nadrukiem kapeli itp. w podobnych klimatach. Nie lubię hipsterek które wszystko mieszają i "przełamują granice" np. nosząc się na punkowo/metalowo (skóra, jakaś a'la ramona / ćwieki) a słuchających popu, disco czy czego innego. Wygląda to obciachowo i po prostu nie pasuje. Taka na siłę oryginalność i alternatywność, antymoda która stała się modą. Kilka lat temu było to popularne, teraz jakby coraz mniej.

Gość gość
a mnie pasuje ta moda bo można kupić ładne, tanie ubrania. Nie widze też nic złego w ubieraniu się punkowo i słuchaniu popu :P

Podobają mi się kobiety w sukienkach i spódnicach a nie przepadam za tymi w spodniach i w skórzanych lub jeansowych kurtkach, albo koszulach lub luźnych workowatych bluzkach.

Gość gość
Skóra lub ircha na grzbiecie, bardziej przypominająca dopasowany żakiet niż ramoneskę, dopasowane jeansy, zwiewne koszulowe bluzki, sukienki nie tylko latem, ale do grubych rajstop i różnistych kozaków, itd... A teraz czekam na hejt, Panowie.

Gość gość
Zgadzam się ze Strażnikiem, nie lubię tych "hipsterskich fałszywych rockmenek", ramoneska pasuje facetom (punkom/metalom) ale imponują mi tak ubrane prawdziwe rockerki znające się na tym klimacie. BTW: subkultury to chyba od jakiegoś czasu przeżytek w dobie hipsterskiej dwulicowości.

Gość gość
ramoneska to przede wszystkim kurtka na motocykl ;)

Gość prawictwo pospolite 152
nie lubie spódnic takich do kolan .. denerwują mnie też krotnie spodniczki podobają mi sie szorty , legginsy

Gość gość
a czym ze rózni się krótka spódniczka od szortów? obie te rzeczy wiele odsłaniają więc są sexy...nie wiem dlaczego denerwujesz na mini:P

Gość prawictwo pospolite 152
krótka spodniczka , to ubranie pań przy latarni , -dlatego mnie denerwuje a szorty są jak najbardziej w porządku

No.... też nie przepadam za chłopczycami i wolę laski w sukienkach, mogą być jakieś płaszcze jak jest zimno. Długie rękawiczki są bardzo sexi, zwłaszcza z sukienką bez rękawów.

Gość gość
Na kafe nie siedzą faceci tylko pipki. Jak chcesz wyglądać jak wieśniara z odpustu to słuchaj tych rad:P

Gość gość
ja tam nawet w sukience jestem chłopczycą

Gość gość
Legginsy opinające cipkę. Świetny strój na ulicę.

Gość gość
najlepsze te rękawoczki :D