Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

groszek_10_89

Jecie żywność ekologiczną?

Polecane posty

Witajcie :) Ciekawi mnie czy zajście w ciążę lub urodzenie dziecka ma wpływ na zmianę nawyków żywieniowych w odniesieniu do żywności ekologicznej. Sama od niedawna taką żywność kupuję coraz częściej. Możecie mi pomóc w zbieraniu informacji wypełniając poniższą ankietę? Bardzo dziękuję! http://www.ebadania.pl/689d053ac0c2d1ef

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak żywność ekologiczna, to wszystko to ściema. Kupują na Broniszach, co drugi dzień pryskane, a później sprzedają dwa razy drożej, że niby ekologiczne.

Gość groszek_10_89
A zwracał Pan/Pani uwagę czy maja certyfikat czy tylko tak mówią?

Gość Kataszynka
Jasne, że tak. Takie składniki bardzo dobrze wpływają na funkcjonowanie organizmu. Myśle, że każdy powinien zacząć się właśnie w ten sposób żywić. Zajrzyjcie do http://www.ilovebio.com.pl/7-zywnosc-bio to znajdziecie tam cały dział dotyczący zdrowej żywności. Pomyślcie o tym.

Gość gość
W Polsce jest bardzo malo zywnosci ekologicznej. Na Zachodzie jest duzo, jak moge to kupuje. Rozni sie bardzo od zwyklej.

Gość gość
tak jak najbardziej jest duzo smaczniejsza i to co zauwazylam na przyklad po mezu to bardziej sie nią najada, niestety marketowa zywnosc ma obnizona warto energetyczna bo jest po prostu gorsza jakosciowo. Kupujemy dla calej rodziny wszystko na organicmarket pl

Gość Kasia Czysta
Tak jem żywność ekologiczną i bardzo dobrze się z tym czuje. :D A co do ekologi to teraz w Warszawie budują implant ekologiczny :D

Gość gość
Jasne, że tak! Szczególnie w ciąży starałam się wybierać tylko żywność bio, co miałam ułatwione, bo mam babcię na wsi, więc warzywa i sporo owoców miałam od niej. No, ale sama dieta, nawet bio, przez podwyższony poziom progesteronu, nie dostarczy w ciąży wszystkich niezbędnych witaminy i minerałów. Dlatego brałam jeszcze mama dha premium +.