Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstanie po 3 latach

Polecane posty

Gość gość

Byłam z chlopakiem ponad 3 lata... Robiłam mu różne problemy, byłam chora z zazdrości. Pare dni temu wpadłam w szał, przyszłam do niego do pracy i zaczęłam sie wydzierać, szarpać itp.. Bardzo tego żaluje, na nastepny dzien powiedzial ze mozemy to odbudowac ale tylko malymi kroczkami. Zgodzilam sie. Ale gdy tylko wrocilam do domu wpadlam w histerie, tak strasznie balam sie ze go strace, ze zaczelam przez caly dzien wypisywac zeby mi wybaczyl, ze go kocham, ze zmienilam sie. On jednak stwierdzil ze juz milion razy mi dawal szanse, milion razy mialam sie zmienic i on mi nie wierzy i nigdy nie uwierzy. Caly czas przystaje przy tym ze mnie kocha. Zablokowal mnie, nie chce sie ze mna spotkac, pogadac. Mowi ze nie chce miec ze mna nic do czynienia. Co ja mam zrobic ? Tak strasznie go kocham i zaluje tego co zrobilam...

Gość gość
Dać mu święty spokój.

Gość gość
normalny czlowiek tak nie postepuje.a ty do nich nie nalezysz.

Gość lauraa273232
Najlepszym wyjściem w tej sytuacji będzie po prostu napisanie mu maila czy cokowiek ( skoro Cię zablokował), że chciałas spedzić z nim życie i zdajesz sobie sprawe z tego co zrobiłaś, ze chcialabys szanse to naprawic, alejeśli taka jest jego decyzja to w porządku i że zyczysz mu na prawdę wszystkiego co najlepsze. Dokładnie takie maila mu wyślij i nie rozpisuj sie niepotrzebnie, napisz TYLKO to. A na przyszłość nie rob facetowi takich scen o żaden tego nie wytrzyma... Co do tego zwiazku to nie wiem czy da się to uratować, czy już nie, ale najlepszym możliwym wyjściem będzie się opanować i nie pisać już więcej do niego, nie dzwonić, nie inicjować kontaktu- to może w koncu sam się odezwie i zateskni. A jeśli nie, to cóż, na silłe go nie zatrzymasz, ale wyciagnij chociaz wnioski na przyszlosc zeby nie popełniać ich w przyszłym zwiazku

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę myśli , co czuję , dlaczego tak się zachowuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl