Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Stankey

Nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość Stankey

Hej , pisze po raz pierwszy . Przeważnie staram się sam rozwiązywać swoje problemy ,ale teraz jestem pod sciana. Rok temu poznałem dziewczynę ,młodsza ode mnie o 9 lat . Od początku było to silne uczucie , a relacja trudna . Jest to ,o ile można nazwać ta relację związkiem ,jest związek na odległość . Dzieli nas bardzo duża odległość. Spotkaliśmy się dosłownie kilka razy ,każde spotkanie było bardzo emocjonalne . Często rozmawialiśmy przez telefon ,Skype itp . Ona posiada wyśmienite poczucie humoru , jest moja bratnia dusza ,do tego ideał fizycznego piękna . Często się rozchodzilismy , zrywalismy zbajmosc , żeby później znowu ja odnowić . Zawsze był ten sam scenariusz , dużo obietnic których nie dało się dotrzymać . Ciągle uczucie tęsknoty , wywoływały u mnie chęć ciągłego kontaktu z nią . Zacząłem ciągle do niej wydzwabiac, z pretensjami ze mało pisze itp . Dodam ,że jestem po rozwodzie i mam swój bagaż życiowy , ostatnio to Tex ja zaczęło pezytlaczac. Ostatnio napisała mi ,że wszystko ja przerosło , że już nie da rady . Kocha mnie ,ale cała ta sytuacja nie pozwoliła nigdy poznać mnie ,mieć mnie w życiu na codzień, jedynie co czuje to ciągle napięcie związane z oczekiwaniami których nie potrafi spełnić. Te powroty i odejścia rujnuja moje zdrowie psychiczne , kocham ja jak nikogo innego ,ale nie jestem w stanie zmusić ja żeby była ,że mną na siłę i robiła to czego ja chcę . Poza tym ,jak tylko napiszę to ja zapowminam o Bożym świecie,rzucam wszystko jestem tylko dla niej , nigdy nie żadnej kobiecie nie dałem się tam podporządkować . Nie umiem odpuścić, racjonalnie myśląc zbowdowalem ta miłość na niczym ,i czuję jak się rozpada , i wiem że nic z tego chyba nie będzie . Teraz znowu jestem w d... I już sam nie wiem co zrobić , do tego mam depresję ,lecze się i ciężko znoszę porażki , nie wiem co zorbic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować