Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę uderzyć moja matke

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam jej nienawidzieć. Jak słyszę jej kaszel krew się we mnie gotuje. Odpadające kawałki płuc. Cały czas pali, pije bez przerwy. Nie wytrzymam, w końcu jej przyłoże

Gość gość
Psychol, sam Sobie przyłoż, a nie matce co Cie wychowywała.

Gość gość
A znasz moją matke, wiesz jak mnie wychowywała?

Gość gość
Żyjesz, to Cię wychowała, mogła Cię porzucić jak inne matki, a Ty chcesz jej przywalic ? Weź się lepiej zacznij leczyć, albo wez matkę do szpitala, skoro kaszle, to przynajmniej będzie bezpieczna.

Gość gość
12:28 Nienawidzę przygłupów, którzy broniliby wszystkich rodziców niezależnie od tego jacy są. Zawsze znajdzie się banda debili, która będzie wmawiać, że rodzice są święci choćby byli ostatnimi patosami, czy znęcali się nad dzieckiem. Przyczyniacie się do dalszego wykolejania ludzi, bo pieprzycie ofiarom, że należy się szacunek i miłość do oprawców. To, że dwójka ludzi się popieprzyła i wyszło z tego dziecko to nie oznacza, że to dziecko jest im cokolwiek winne. Ono nie prosiło o to życie, to jest wyłącznie ich wina, że ono istnieje więc ich zasranym obowiązkiem jest wychować i wykarmić to dziecko, bez oczekiwania w zamian czegokolwiek.

Gość gość
12:35 K*rde, szedłem wczoraj za jakimś kolesiem w nocy przez ciemną uliczkę, mogłem mu przecież skręcić kark, pobić go, zabrać pieniądze, bo jestem silniejszy. Niech się cieszy, że tego nie zrobiłem i będzie mi wdzięczny. Powinien teraz mi wypłacać rentę dożywotnią i ubezpieczenie. Taki jest jego obowiązek.

Gość gość
No ja wiem o tym, że nie wszyscy rodzice są może kochający, ale nie wolno podnosić na nich ręki, dla mnie to skończony człowiek, jeśli Ci źle z nią to się wyprowadz.

Gość gość
Owszem. Wolno, jeśli się rodzic znęca nad dzieckiem to nie ma nic nienaturalnego w tym, że dziecko mu odda. Tak samo, jak oddałbym napastnikowi, który uderzyłby mnie na ulicy, tak samo oddałbym rodzicom, gdyby mnie uderzyli. Nienatykalność człowieka jest święta i nikt nie ma prawa nikogo bić.