Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość34

Nienormalne pragnienia

Polecane posty

Gość gość34

Jestem dość młoda i marzy mi się związek z facetem który by mnie potrafił ustawić do pionu, zdyscyplinować. Z jednej strony wydaję mi się że nie mam do końca nad sobą kontroli. Nie potrafię się sama ogarnąć. I chciałabym żeby ktoś mnie kontrolował i wyciągał konsekwencję z moich złych zachowań. Z drugiej strony kręci mnie męska dominacja, karanie, lanie. Często fantazjuję o mężczyźnie wymierzającym mi karę za złe zachowanie typu najpierw reprymenda i stwierdzenie że takie zachowanie nie będzie mi nigdy uchodzić płazem, potem on każe mi podejść do siebie i przekłada mnie przez kolano, ściąga mi spodnie i majtki i wymierza klapsy w nagą wypiętą pupę, jest surowy, stanowczy, nie reaguję na moje prośby że to boli i ma przestać. To ma być kara. Gdy mój tyłek jest już cały czerwony koniec z klapsami, on każę mi przynieść jakieś ostrzejsze narzędzie: pasek, rózgę, dyscyplinę, paddle i położyć się na łóżku na kocu albo poduszce, ja się opieram ale on się nie daję na to wziąść, mówi że muszę ponieść konsekwencję. I kontynuuję karę... Pytanie jest proste abstrachując od tego że jestem nienormalna pewnie :) - gdzie znaleźć tego typu faceta??????????????

Gość gość
O jejku gdzie gdzie w interecie!

Gość gość
Gdzie jak nie w internecie :) w realu się do tego nie przyznam - musiałam się wygadać.

Gość gość
Dziwne strasznie - to jest przemoc nie wyobrażam sobie jak może to kogoś kręcić w realu, może chodzi bardziej o to że w fantazjach cię to podnieca tak jak niektóre laski fantazjują o seksie z nieznajomym ale by tego nie zrobiły.

Gość gość
Psycholog?

Gość gość
Ja tez chcialabym dostac porzadne lanie. Tak po prostu : spotkanie, umowa, wystawic cztery litery tak jak nalezy i - pac pac (paskiem, bambusem, - tutaj miejsce na fachowosc i inicjatywe tego kogos, komu bym sie poddala. Luksusem byloby w 100 procentach zaufac temu komus - poddac sie, chce porzadnie oberwac i czuc to mimo krzyku albo placzu, ale jednoczesnie miec pewnosc, ze nie zostana trwale slady czy jakies rany po uderzeniach.

Gość gość
Ja sobie nie wyobrażam czegoś takiego ale ludzie mają różne fetysze seksualne . Problem pewnie polega na tym że ciężko jest znaleźć kogoś z podobną jazdą. Ja na twoim miejscu przedewszystkim poszukałabym kogoś żeby spróbować w realu czy ciebie to naprawdę kręci czy tylko jak sobię to wyobrażasz.

Gość gość
Tylko jest duze prawdopodobienstwo, ze poznany facet w przez internet okaze sie psychopata. Kobiety sa dziwne i duzo z nich ma takie fantazje ale facet to moim zdaniem jednak moze sie okazac psycholem. Mozna zawsze wynajac pana do towarzystwa, zawodowca i specjaliste, ktory bedzie wiedzial jak sie Toba zajac ;-)

Gość gość
zleje ci dvpe ale wzamian wyssasz mi wszystko z wora,idziesz na to?;-)

Gość gość
Ja tez chcialabym dostac porzadne lanie. Tak po prostu : spotkanie, umowa, wystawic cztery litery tak jak nalezy i - pac pac (paskiem, bambusem, - tutaj miejsce na fachowosc i inicjatywe tego kogos, komu bym sie poddala. Luksusem byloby w 100 procentach zaufac temu komus - poddac sie, chce porzadnie oberwac i czuc to mimo krzyku albo placzu, ale jednoczesnie miec pewnosc, ze nie zostana trwale slady czy jakies rany po uderzeniach. Mówisz - masz! mourek@wp.pl Szczegółów nie będziemy przecież ustalać publicznie :)