Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem tam nad innymi

Czy praca uderza mi do głowy?

Polecane posty

Gość jestem tam nad innymi

Pracuję z ludźmi osadzonymi w tzw. miejscu odosobnienia (nie chcę zdradzać bliższych szczegółów) i z racji wykonywanych obowiązków mam nad nimi pewną władzę. Z zasady nie przekraczam swoich uprawnień ale zauważyłam, że kręci mnie wydawanie poleceń, które inne kobiety (to blok wyłącznie kobiecy) muszą wykonywać nawet wbrew swej woli. To mi daje poczucie siły, wyższości, lubię rządzić, dyrygowac innymi, napawam się swoją nadrzędną pozycją, słowem uwielbiam taką pracę. Nie chcę napisać, że znecam się nad komkolwiek ale jeśli któraś próbuje się postawić mi to nie jestem dla niej przyjemna i np. celowo przeciągam niektóre przykre dla niej procedury. Czy taka praca rzuca mi się na mózg? Przepraszam za zwrot ale chyba każda rozumie o co chcę zapytać.

Gość gość
Nie chcę napisać, że znecam się nad komkolwiek ale jeśli któraś próbuje się postawić mi to nie jestem dla niej przyjemna i np. celowo przeciągam niektóre przykre dla niej procedury. x To zalezy co kryje sie pod tymi slowami. Jesli jestes klawiska w wiezieniu i zamiast przez kilka sekund uzywasz paralizatora przez godzine to jestes zwykla sadystka.