Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujeuje

Niskie kobiety są przeurocze, jak taką znaleźć?

Polecane posty

Gość poszukujeuje

Uwielbiam takie 155-165 szczupłe, piersiate z krągłą pupą i takimi nóżkami słodkimi, ale żadna mnie nie chce bo mam 183 cm i każda próba zagadania do takiej kończy się porażką. Mam wi eksze powodzenie u wyższych dziewczyn, udało mi sie spedzic z takimi pare nocy, ale chciałnbym w koncu kogos na stale, moze wsrod was forumowiczki jest jakas inteligentna i pasująca do opisu ? ^^

Gość poszukujeuje
Sory jeśli tym opisem wyszedlem na gbura, ale uwazam ze kazdy ma prawo do jakis wymagan choc wyglad nie jest dla mnie najwazniejszy ale taka mi sie marzy

Gość gość
Ok. Dalej sobie tak przepadajcie za niskimi tylko potem nie płaczcie jak dziecka nie donoszą.

Gość gość
niskie to chamówy są

Gość gość
Ja jestem niska,ale faceta mam.

Gość gość
haha faceta moze asz ale na pewno cie zdradza i dziecka nie urodzisz karle :D

Gość gość
Teraz to same kobyły, jak jeszcze atrakcyjna to można oko zawiesić ale jak bazyl no sory nawet jak bedzie miała 2m to dalej bazyl

Gość gość
13.32 ma przyzwolenie na zdradę ode mnie oficjalne,bo jestem bi i nie rusza mnie to.A bachorów mieć nie chcę,nie daj boże wyrosło by na coś takiego jak Ty.Toż bym bardziej z tego powodu zapadła się pod ziemię niż dlatego,że jestem niska :)

Gość gość
dobrze ze nie chcesz miec bo na pewno nie wyrosloby na wysokie

Gość gość
13.43 No no wieżę Eiffla to się w Paryżu ogląda(Jeśli wiesz ,gdzie to jest) :) pzdr

Gość gość
też mi się podobają niskie tak do 155 cm 165 cm to już całkiem wysoka dziewucha wśród młodych jest mało niskich, powyżej 30 tki to już sporo takich laseczek 150 - 155 cm

Gość gość
a 162 to dobry wzrost?

Gość gość
ja wolę niskie, ale masz spoko wzrost - średni

Gość gość
Za niski jesteś dla nich. Niskie kobiety wolą facetów 190+ wzrostu. Ogólnie wiadomo, czym niższa kobieta tym bardziej wysokiego chce faceta. Nie wiem, może chce tym leczyć kompleksy.

Gość gość
To wez wysokiej nogi upierdol i po problemie

Gość gość
jak nogi ujepiesz to bedzie kuśtykać szkaradnie

Gość gość
Urok nie ma nic wspólnego ze wzrostem. Pewnie kolejna niska kaczuszka chce się dowartościować 🖐️

Gość gość
Urok nie ma nic wspólnego ze wzrostem. Pewnie kolejna niska kaczuszka chce się dowartościować lapka.gif x chyba ty nazywając niższe kaczuszkami, kobyłko

Gość poszukujeuje
Samo słowo kaczuszka jest urocze więc nie wyszła Ci obraza

Gość gość
"Urok nie ma nic wspólnego ze wzrostem. Pewnie kolejna niska kaczuszka chce się dowartościować lapka.gif x chyba ty nazywając niższe kaczuszkami, kobyłko" oho, uderz w stół i odezwie się kaczuszka :D 🖐️

Gość gość
kobyłka też jest urocze, koń zgrabniejszy niż kaczka

Gość gość
Konie są ochydne i mają wielkie pały i mięśnie i krzywe nogi i kosci im wystają a kaszuszke się kizia i przytula

Gość gość
Jest taka kraina w Międzymorzu gdzie żyją hobbity.

Gość gość
Takie niskie drobne z kształtną pupą są przecudowne :-)

Gość gość
I po co ciągle na siebie naskakują wysokie i niskie skoro od dawien dawna wiadomo ze niskie bardziej sie podobają mężczyzna i żadna z nas nie ma wplywu na swój wzrost i wygląd czy nie lubisz sie bo jestes niska czy lubisz bo jesteś wysoka czy na odwrót. Kłóćcie się głupie dalejdalej, na gusta mężczyzn i tak nie macie wpływu choćbyście te drugą do płaczu doprowadziły i wam wzrośnie samoocena to i tak dzieje sie w waszej glowie, a nie ma to żadnego wpływu na waszą atrakcyjność

Gość gość
Facetom przede wszystkim podobają się wysokie kobiety. Tak było jest i będzie:)które oczywiście zmysłowo się poruszają.

Gość gość
No te niskie to można jedynie wystawić w ogrodzie jako skrzaty ogrodowe :D

Gość gość
A jak kopniesz w tyłek to się ładnie poturla

Gość gość
A ja wam to wytłumaczę logicznie. Mała kobieta wzbudza współczucie i miłość. Kojarzy się z stworzonkiem, które potrzebuje opieki i bezpieczeństwa, potrzebuje pomocy mężczyzny, jest drobna jak sarenka, urocza i kobieca a nawet wyśmiewanie sie z jej wzrostu jest urocze. Szczególnie gdy sie o to denerwuje i tupie taką nóżką małą. A kobiety wysokie dobrze wyglądają w telewizji ale na ulicy mężczyzni sie za nimi nie oglądają, chyba ze dlatego ze sa w szoku ze jest taka wysoka. Kobieta wysoka kojarzy sie z siłą, porównywalną do mężczyzny co odbiera jej te kobiecość i nie ma nic z tego co mają kobiety niski, cechy które dalem powyżej. Mężczyzna nie czuje ze musi sie nią opiekowac bo ona nie ma tego uroku. Jest po prostu dużą babą nawet jesli szczupla i proporcjonalna to i tak jest duza i brak jej uroku

Gość gość
14:59 dalej się uszukuj by się dowartościować a najlepiej napisz ze jestes facetem żeby wyszło na to że tak myślą mężczyzni, a Ty wcale nie jesteś kobietą, która stara się udowodnić samej sobie ze jest atrakcyjna bo żaden mężczyzna jej do tej pory tego nie udowodnił.