Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UK Brexit

Polecane posty

Gość gość

Co z osobami, ktore nie maja i do czasu ew.wyjacia UK z Unii nie beda jeszcze miec rezydentury stalej badz obywatelstwa ?

Gość gość
Jeszcze nie wiadomo

Gość gość
Ja sie nie martwię, bo po 1 ja i mąż mamy dobre i dobrze płatne prace, po drugie mieszkamy w Szkocji a nie Anglii czy Walii.

Gość gość
Ja sie nie martwie :) Nie mam stalej rezydentury, za to mam bardzo dobra historie w Anglii, plus dobrze platna prace na stalym kontrakcie. Smieje sie, ze szukam meza Anglika, co by paszport szybko dostac haha :D

Gość gość
dziś A skąd ta pewność, że Szkocja odłączy się od Wielkiej Brytanii? 2 lata temu głosowali przeciwko, a nie sądzę, by przez Brexit aż tak zmienili zdanie. Jacyś lewacy krzyczą o niepodległości Szkocji, a polskie lemingi na emigracji w to wierzą :D

Gość gość
Ani historia ani dobra praca nie pomoze haha. Wydawanie paszportow obcokrajowcom wsztrzymane juz zostało miesiac po brexicie. I dobrze. Nie po to był brexit aby było tak samo jak dawniej. Angole was nienawidza wy faking forejnasy. Pazozyty na benefitach (99% polaczkow w uka) wracaja do PL juz sie nie moge doczekac jak ZOBACZE ICH GEBY NA LOTNISKU :D:D 🖐️ 🌼

Gość gość
Ja dostalam brytyjski paszport po brexicie , wiec nie ma zadnego wstrzymania. Ty bingol wez sie puknij w ten pusty leb-a najlepiej psycholu zglos sie do zakladu zamknietego , jak ci radza w innych postach, tobie juz tylko psychiatryk zostal. Normalnie wydawane sa rezydentury , obywatelstwa brytyjskie i paszporty brytyjskie...Nikt pracujacych Polakow stad nie wyrzuci. Ja mam obywatelstwo brytyjskie, dzieci tez, maz ma tylko polskie i nawet rezydentury nie ma.

Gość gość
Tak dostałas bo brexicie, chyba paszport polsatu. Haha

Gość gość
No oczywiscie ze dostala debilu. Brexit jeszcze nie nastapil, jak na razie jedynie zaglosowano za nim. Formalnie Wielka Brytania jest nadal czlonkiem Unii. Szkoda ze nie rozumiecie podstawowych faktow.

Gość gość
Mała Brytfania sie pisze debilko. Liz jaja w uka.