Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z obecnym chlopakiem, bo jest KULTURALNY, WYKSZTALCONY,

Polecane posty

Gość gość

SZANUJE MNIE i jest zamozny. Wlasnie w tej kolejnosci. Ale nie ukrywam, ze dla mnie bardzo wazna kwestia to wlasnie czy moj partner ma wyksztalcenie ktory zapewni mu dobrze platna prace. Sama studiuje i na pewno w przyszlosci nie bede miala porblemu zeby znalezc prace ale jednak bogaty chlopak ktory moze wynajac super apartament albo zaplacic za wakacje w egzotycznym miejscu jest wazny. Tez macie takie podejscie ?

Gość gość
nie, liczy się tylko wygląd i kasa

Gość gość
ale wygląd ważniejszy bo bez niego nie ma chemi i pociągu fizycznego

Gość gość
Jesteś z nim bo to, bo tamto a nigdzie nie piszesz o tym że jesteś z nim BO GO KOCHASZ, co za wyrachowane zimne podejście, a jakby mu nogę ucielo lub coś innego to momentalnie byś zwiala. Nienawidzę takich ludzi. To żadna miłość, czysta kalkulacja. Bezsensowny temat.

Gość gość
Wiem o tym, ze to jest kalkulacja. Dobrze nam sie rozmawia, mamy dobry seks, on jest naprawde kochany i o mnie dba. Ale ja bardziej traktuje partnera jako osobe ktora zapewni byt rodzinie. Sama w siebie inwestuje i duzo sie ucze, znam jezyki obce, i wiem, ze nie bede na czyjejs lasce. Jednak jak juz napisalam wazne jest dla mnie zeby moj partner byl w stanie zaplacic za fajne wakacje, kupic dobry samochod, zaprosic mnie do dobrej restauracji czy zaplacic czynsz za super apartament.

Gość gość
A nie wolalabys się po prostu zakochać?

Gość gość
wyrachowana egoistka , żal mi tego twojego partnera !!!

Gość gość
nie pociągał jej, nie było chemii, dlatego nie jest zakochana i raczej nie będzie