Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela ja od dziecka czesto jezdze do wrocławia zabronisz mi?

Polecane posty

Gość gość
często jestem we wrocławiu ja nawet na kilka lat nim poszedłem do przedszkola już do wrocławia jezdziłem ps byłem tam niezliczoną ilość razy a w tym 2016 roku też byłem całkiem sporo razy i co? zabronisz mi?

Gość gość
Wrocław jest 60 km na zachód od Namysłowa nad tą sama rzeka widawą

Gość gość
Widawa (niem. Weide) – rzeka w zachodniej Polsce. Prawy dopływ Odry. Nazwa rzeki pochodzi od prasłowiańskiego "vid" – kręcić, wić się. Miasta położone nad Widawą: Namysłów Bierutów Wrocław We Wrocławiu nad rzeką Widawą przerzuco

Gość widawa wrocław i namysłów
Miasta położone nad Widawą: Namysłów Bierutów Wrocław We Wrocławiu nad rzeką Widawą przerzuconych jest 13 przepraw. Według biegu rzeki są to: Most Wilczycki Mosty Bolesława Krzywoustego most kolejowy na linii prowadzącej do Oleśnicy kładka piesza w okolicy fortu Lisia Góra Most Sołtysowi

Gość gość
dowód ze namysłów leży nad ta samą rzeka co wrocław czyli widawą Widawa Widawa we Wrocławiu Widawa we Wrocławiu Kontynent Europa Państwo Polska Rzeka Długość 110 km Powierzchnia zlewni 1716 km² Źródło Miejsce Wzgórza Twardogórskie, pn.-zach. okolice Drołtowic Wysokość 222 m n.p.m. Współrzędne 51°20′54″N 17°33′45″E Ujście Recypient Odra Miejsce Wrocław Wysokość 111 m n.p.m. Współrzędne 51°11′56″N 16°55′09″E

Gość gość
Widawa (niem. Weide) – rzeka w zachodniej Polsce. Prawy dopływ Odry. Nazwa rzeki pochodzi od prasłowiańskiego "vid" – kręcić, wić się. Źródła Widawy znajdują się we Wzgórzach Twardogórskich na wysokości 222 m n.p.m. we wsi Drołtowice na północny zachód od Sycowa. W pobliżu Namysłowa rzeka zmienia kierunek z południowego na zachodni. Uchodzi do Odry na 267 kilometrze jej biegu, poniżej Wrocławia, stanowiąc jednocześnie północną granicę miasta.

Gość gość
Miasta położone nad Widawą: Namysłów Bierutów Wrocław We Wrocławiu nad rzeką Wida