Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zszokowana tym co mi powiedział

Polecane posty

Gość gość

Nie spotykamy się, to jeszcze są takie podchody, można powiedzieć. On mi dzisiaj wypalił w zwykłej rozmowie, że seks tylko po ślubie w celu splodzenia dziecka pod koldra w pozycji misjonarskiej. Jest obiektywnie strasznie przystojny więc ciężko mi w to uwierzyć. Moze wrócę do tej rozmowy, ale dziś byłam zaszokowana. Przy nim jestem bardzo niesmiala i podświadomie staram się pokazać z jak najlepszej strony a jednak nie zdradzać ze mi się podoba i tak myślę czy nie przesadzilam i czy on mnie nie zaszufladkowal pt"materiał na żonę ". Albo to taka tania bajera? Co myslicie? piszcie!

Gość gość
Pewnie zażartował :)

Gość gość
Mówił to w poważnym tonie ;)

Gość gość
A jakie były okoliczności tej rozmowy? Na poważnie rozmawialiście czy żartowaliście? Jest bardzo religijny?

Gość gość
Wydaje mi sie, ze chcial Cie sprowokowac ile macie lat?

Gość gość
Jesli mowil to Na serio to Albo jest asexualny Albo jest gejem, innej opcji Nie ma. Nawet religijna osoba ma poped i jesli chce czekac do slubu to nie uprawia sexu tylko w celu splodzenia dzieci, w jedej pozycji itd. Z tego co wiem to Nie uprawianie regularnego sexu po slubie daje mozliwosc uniewaznienia slubu koscielnego

Gość gość
Mamy po 19 lat, więc tym bardziej dziwne . W tym wieku chlopaki maja masakryczny popęd. Siedzieliśmy sobie na przerwie, rozmawialiśmy luźno przez chwilę, i sama nie pamiętam czy ja coś powiedzialam czy on sam z siebie zaczął ale zrobił to tak szybko i tak mnie tym zszokowal ze naprawdę nie pamiętam szczegółów. :D

Gość gość
Nie znamy się dobrze. Przenioslam się do szkoły w innym mieście i nikogo tutaj nie znam. Chyba jest wierzący.

Gość gość
Do czego mógłby chcieć mnie sprowokować? Ja jestem strasznie niesmiala przy nim i tym tematem mnie pogrążył xD

Gość gość
Chcial sprowokowac do rozmowy o seksie. Ja bym tego tematu na razie wiecej nie poruszala

Gość gość
Wiem ale chyba niezbyt poważnie mnie traktuje prawda Znamy się 2 tygodnie...

Wydaje mi się, że żartował z lekką dozą flirtu z tobą. Może był ciekaw co powiesz...moze skoro jestes taka niesmiała to chciał zobaczyc co odpowiesz jak ci cos takiego powie..bo po co mialby sie starac dla niesmialej kobiety ktora czeka na sekx do slubu i tylko po to aby spłodzic dziecko. ja bym odebrała to jako żart - niesmaczny żart - niewypał/

Gość gość
A co ciebie tak przeraziło? Ta kołdra? :-P

Gość gość
Dziękuję za opinie :)

Gość gość
Ale ty chyba jestes bardziej otwarta. Masz jakies doswiadczenie seksualne