Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze powiedzcie mi co mam zrobic w tej sytuacji!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie serdecznie ! Jestem z chłopakiem niecałe juz 2 lata i od jakiegoś tygodnia non stop jak ta głupia mu narzekałam ze albo do mnie nie pisze jak widzi sie z kumplem, albo nie odpisze przez cały dzien po porannym smsie ktory mi wyśle bo z kimś sie widzi albo zapomni. Ostatnio musiałam wyjsc od niego wcześniej bo odbierałam rodzine z lotniska i jego znajomy podjechał pod dom i poszedł do niego. Miałam problem i jak to ja uwazam ze kiedykolwiek zadzwonie powinien byc dla mnie przyjacielem. Zadzwoniłam pare h pózniej myślałam ze jest sam ale potem usluszalam głos jego znajomego i powiedziałam mu ze w takim razie powiem mu o problemie potem bo nie lubiejal ktos mnie w pełni nie słucha. Powiedział ze mam mu wyjaśnić o co chodzi ale ja wolałam nie. Oddzwonił potem wieczorem jak zawsze jak juz był sam i myslal ze jestem zaspana a ja po prostu byłam zła ze nie pyta co mi leżało na sercu bo zapomniał. No i była oschła rozmowa bo on uparcie twierdzi ze rozumie a ja wiem ze nie i nie czuje zeby czasem w ogole słuchał. Poza tym jestem z nim bardzo szczesliwa i zawsze jest idealnie jak sie widzimy ale jesli chodzi o telefon to juz bardziej jego warunki. W tym sie różnimy. Na drugi dzien zadzwoniłam bo nie odpisał na moja poranna wiad w ktorej napisałam ze chce to wyjaśnić i odebrał mówiąc ze miał potem sie odezwać i wyszło tak ze on jest dalej zły ze uwazam ze mu nie zależy a ja stałam przy swoim no i niestety cisza. Zadzwoniłam wczoraj bo pomyslałam ze przeproszę ale nie odebrał i nie oddzwonił. Dziś napisałam mu z rana smsa ze dzwoniłam zeby przeprosić a nie siedzieć uparcie wiec zeby sie odezwał. Co mam robić ? Prosze nie pomylić sie porami dnia p jakich pisze bo mieszkam w Australii i mam teraz rano haha. Pomocy, nie wiem co robić i czy powinnam znowu dzwonić chociaz juz dzwoniłam wczoraj i teraz wysłałam mu wiadomosc. Uwazam ze powinien docenić to ze wyciągam rękę ...

Gość gość
Przecież się ciebie zapytał o co chodzi a to ty podjęłaś decyzję że mu nie powiesz bo wedle twojego widzi mi się uważałaś że cię nie wysłucha (miał u siebie znajomego). Masz jakieś uprzedzenia ale piszesz że jesteś szczęśliwa, więc jak to jest? Tak naprawdę a nie wdle tego co chcesz widzieć i jak chcesz kogoś sobie podporządkować. Tak cię odbieram. Co teraz robić? Nic. Nie narzucaj się. Kiedy się odezwie pogadajcie jak kochający się i respektujący się ludzie. Wyjaśnij jasno o co chodzi i wysłuchaj jego stronę widzenia. Proste w wykonaniu.

Gość gość
Co robic? To co on! - nie odpisywac na kazdego smsa - miec swoje zycie i swoje sprawy - nie opowiadac mu o wszystkim - pokazywac ze nie jest dla ciebie najwazniejszy - zapominac do niego zadzwonic bo przyszla do ciebie kolezanka i jego osoba schodzi na dalszy plan

Gość gość
Pytanie do autorki....I co? Jak się wszystko zakończyło?

Gość gość
brzmi, jakbyś szukała dziury w całym... jesteś szczęśliwa, a robisz problemy z niczego, bo "nie zapytał, o co chodzi". chciałabyś, żeby sam się domyślał, o co Ci chodzi, ale... sama nie do końca wiesz, o co Ci chodzi. tak to brzmi. wyluzuj się trochę i ciesz się Waszym wspólnym szczęściem.

Gość autorkagość
hej ! dziekuje Wam za odpowiedzi :) wszystko potoczylo sie dobrze, niestety czasem mam wahania nastrojow ale to chyba przez antykoncepcje ktora mam. spotkalismy sie, porozmawialismy i juz jest znowu wszystko jak bylo. niestety, wzloty i upadki sa i zawsze beda !

Gość gość
Tak sobie tlumacz i dalej dawaj sie traktowac jak szmate!

Autorko, cieszę się, ze sprawa rozwinęla się dobrze. Jednak z tego co opisałaś widać, że masz wahania i jesteś niepewna. Takimi akcjami i czepianiem się o wszystko doprowadzisz do rozstania.

Gość gość
Pozwól chlopakowi...oddychać, bo go zadusisz.

Gość gość
wahan nie mam, wiem sama co czuje :) a na ocenianie od uzytkownika goscia jako szmate nie prosilam, wiec jak masz zamiar obrazac ludzi to obraz najpierw siebie a innym daj spokoj