Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety leca na kase?

Polecane posty

Gość gość

NIE SADZE! Kobiety sa irracjonalne w swoich wyborach, nie kieruja sie logika, tylko emocjami i intuicja. I tak kobieta moze sie zakochac w biedaku, ktory przepuscil ja w drzwiach, albo "bo on fajnie tanczyl", "bo powiedzial, ze mnie kocha", bo sie do niej usmiechnal itd. A potem moze klepac z takim biede i sie wqrwiac, ze jest biedna... :)

Gość gość
Faceci nie doszukujcie sie logiki w zachowaniu i wyborach kobiety, bo i tak jej tam nie znajdziecie. Czy wam przyszlo by do glowy ozenic sie z jakas tylko dlatego, ze wam "dzien dobry" powiedziala? Oczywiscie, ze nie! No, a one tak maja...

Gość gość
One potrafia wejsc w romans i zdradzac mezow nawet jesli mezowie sa bez zarzutu i twierdza, ze sa szczesliwe... w lasnie z tych powodow co powyzej: "bo on fajnie ze mna tanczyl"... bladzie!

Gość gość
JUST LOOK AND MONEY. THIS WHAT THEY WANT :-D

Gość gość
Zgadzam się z tym. Olalam paru atrakcyjnych bogaczy dla biedaków,tylko dlatego, ze wydali mi sie spokojni,fajni,a potem zalowalam. Teraz juz patrze tylko na wyglad i kase. Zadnych emocji,bo to mnie gubilo. Jestescie dupkami i nie zaslugujecie na bezinteresowna milosc.

Gość gość
8:11 aha. :) jak przyjdzie co do czego, to i tak znowu dokonasz irracjonalnego wyboru. Wy takie jestescie i juz, pogodz sie z tym! :P

Gość Szkoda to    wałkować
Wszystkie patrzą na wygląd i kasę nie wiem czemu wałkujecie temat jak jesteś brzydki i biedny musisz pogodzić się z tym że będziesz sam. Jak masz kasę i wygląd to możesz przebierać jak w ulęgałkach. Tak było jest i będzie. 90% Kobiet takie jest nie ma co nad tym obradować bo i tak na siłę nikogo nie zmienimy i większość i tak będzie się wypierać wiedząc jaka jest prawda.

Gość gość
Qrwa zglosilem sobie ten temat, teraz pewnie go usuna... :O

Gość gość
Strefa erogenna kobiety sa uszy, wiec wystarczy im powciskac kity, ze sa wyjatkowe, jedyne w swoim rodzaju, piekne itd. I juz jest twoja. ;)

Gość gość
uszy to fakt. tu nie chodzi o to co mówisz ale jakiasz głos, intonację itd. możesz być obiektywnie rzecz biorąc brzydki ale jak masz zayebisty męski niski głęboki głos i umiesz się nim posługiwać to mi od razu płatki się rozsuwana (nie chodzi o płatki uszu:), jestem wtedy twoja :-D przeyebane to jest bo można wtedy zabiujac się w brzydalu z ładnym głosem. większość kobiet daje się omamić głosem. możesz jej mówić o pitach, modemie, klepaniu karoserii ale jak to robisz zmodulowanym głosem to one już ocierają nogę o nogę :-)

Gość gość
Czyli neptys ze swoim piskliwym pedzio glosikiem moze se konia walic. :D

Gość gość
12:32 Glos nie ma nic do wyglądu można wygladac jak szczur a miec fajny i męski glos. I odwrotnie wyglądac super mesko a mieć głos baby. Nie wiesz to się nie udzielaj

Gość gość
W tym głosie coś chyba jest. Sam mam bardzo ładna barwę, i tonacje chociaż nie jakiś super niski ten głos jest to na pewno się wyróżnia i wiele razy słyszałem komplementy na ten temat właśnie od kobiet, wiec sobie nie zmyslam. Nawet była taka która dla mnie oszalala, nie chce czy to z powodu głosu ale potrafię nim wladac zwłaszcza gdy kobieta mi się podoba a oprócz tego jestem przystojny.