Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majkaaa1994

Spóźnia mi się okres!!

Polecane posty

Hej, spóźnia mi się okres kilka dni. Jestem dziewicą z moim chłopakiem tylko się pieścimy i ocieramy o siebie, oczywiście nago. Ostatnio wszedł we mnie ( nie cały bo jestem dziewica tak jak u góry wspominałam ) tylko trochę bo chcieliśmy spróbować ( nie wiem jak u innych kobiet ale mnie to strasznie bolało jak próbował przebić błonę więc się poddałam i powiedziałam sobie że na to może jest jeszcze czas ) poruszył się we mnie i później znowu i tak chyba przez 3 min jak już wspominałam dalej jestem dziewicą i wszedł we mnie tylko trochę ( aż do błony tak powiedzmy ) ... boje sie ponieważ spóźnia mi się okres kilka dni ... czytałam inne posty i również przyczyną może być to że jestem chora albo przez nagłą zmianę temperatury. Proszę pomóżcie mi !!! Jest możliwość że jestem w ciąży ? tak jak u każdej kobiety przed okresem powiększyły mi się piersi to normalne, śluz także jest jak zawsze . Pomóżcie mi !! jest taka możliwość ??

Gość gość
idz do apteki i kup test ciazowy.a jak jakies watpliwosci to sa laboratoria bez skierowania, tam mozesz zrobic test z krwi-potwierdzi na 100%

Gość gość
Włącz odkurzacz przystaw go pusi. I powinnaś dostać po 1h od zasysania.