Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość6666666666666666666

wredni rodzice chłopaka.

Polecane posty

Gość gość6666666666666666666

Witajcie. Mam problem z rodzicami mojego chłopaka, a raczej... to oni ze mną? Zacznę od tego, że wprowadziłam się do nich za ich propozycją, ponad pół roku temu, zamieszkując wraz ze swoim TŻ. (Mieliśmy sobie odłożyć pieniądze na własne mieszkanie itd). Wszystko było ładnie, pięknie przez niecały miesiąc. Następnie z niewiadomych przyczyn zaczęło się psuć. Nadmienię tutaj, że mieszkając u swoich "przyszłych teściów" Robiłam zakupy dla wszystkich za swoje pieniądze, prałam, sprzątałam, gotowałam obiady wraz z moim TŹ, a nawet robiliśmy często kolację, dla wszystkich, a nawet stos brudnych naczyń w kuchni, także często zmywaliśmy my, bo innym domownikom tego domu najwidoczniej się nie chciało, bądź to nie przeszkadzało... (nawet nie myli po sobie.) W tej całej sytuacji chodzi mi o to , że rodzice mojego TŹ sa dla mnie chamscy, ignorują mnie, po prostu traktują jak intruza. Są też tacy dla mojego chłopaka, nic im złego nie robimy a oni maja ciagle problemy. Maja problem gdy wracam z pracy po 22 i ide sie wykapac... ze susze wlosy, ze wychodzimy sobie razem do restauracji gdzies z moim TŹ... ich zachowanie jest chore. Kiedys gdy stanelam w obronie mojego faceta, to od jego ojca uslyszalam' ty sie k* nie odzywaj", bo ciagle chca nim rzadzic i manipulowac mimo ze jest dorosly. Jak myslicie o co im moze chodzic? skoro probowalismy z nimi rozmawiac a oni twierdza ze jest ok.

Gość gość
Wyprowadź się.