Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FESS

Polecane posty

Gość gość

Problem z zatokami od dziecka mnie prześladuje. Ostatnio znalazłam coś takiego jak zabieg FESS. Co to? Czy ktoś stosował?

Gość medicusDCL
Dzień dobry, FESS to nowoczesny zabieg metodą endoskopową charakteryzujący się małą inwazyjnością. Pacjenci po zabiegu czują wyraźną poprawę i znacznie szybciej dochodzą do siebie. Po więcej informacji zapraszamy stronę internetową www.medicusdcl.pl.

Gość gość
Czy ktoś korzystał z tego zabiegu?

Gość gość
polecacie zabieg FESS?

Gość sarka34
Korzystałam z zabiegu fess, dokładnie w tej klinice medicus dcl, która tłumaczyła wyżej co to w ogóle jest. Polecam mam spokój z choroba zatok

Gość kasiakasia24
Też myślałam o tym zabiegu. Ale strasznie się boję :( @sarka34, jak uważasz powinnam umówić się na ten zabieg? Dużo o nim czytam, ale boje się niemożliwie :( Wykonywałaś go w medicus dcl? to we Wrocławiu?

Gość gość
nie ma się co bać! Dużo osób decyduje sie na ten zabieg. i mają się dobrze

Gość gość
Przez przypadek natknełam sie na ten watek, a sama ostatnio bardzo dużo zastanawiałam czy skorzystac z tego zabiegu, ale tak jak osoba wyzej boje sie strasznie. mozecie cos wiecej opowiedziec o tym zabiegu?

Gość medicusDCL
Dzień dobry, FESS to nowoczesny zabieg metodą endoskopową, przed którym nie należy mieć obaw, ponieważ charakteryzujący się małą inwazyjnością. W naszej klinice jest przeprowadzany w nowocześnie wyposażonej sali operacyjnej. Pacjenci po zabiegu czują wyraźną poprawę i znacznie szybciej dochodzą do siebie. Więcej informacji oraz kontakt na naszej stronie www.medicusdcl.pl.