Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z wściekłością spoliczkowałam matkę narzeczonego za jej nieludzkie zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Ona ciągle mi wypomina że nie pracuje, mimo iż jestem w ciąży i wie że mam L4 na ciąże. Wypomina mi tez to że nie jestem pewna kto jest ojcem mojego dziecka - mój narzeczony, czy ktoś inny. Jako jedyna wie o tej sytuacji bo podsłuchiwała moją rozmowe przez telefon. Uznała jednak że będzie mnie kryć dla dobra rodziny i dobra syna. Ale chodzi i mówi że wprost że mną gardzi (tak mi powiedziała!!!!). Nie wiele myślać uderzyłam ją, ale ona złapała moją rękę i powiedziała że gdybym nie była w ciazy to by mi ją złamała. Nienawidze jej.

Gość gość
JA piertolę jaka patola

Gość gość
Za dużo seriali oglądasz, co nudzisz sie w na lekcjach w gimnazjum?

Gość gość
No straszne a ty taka biedna jesteś. :( Nie wiesz kto jest ojcem i musisz się stresować tym wszystkim a do tego ona jeszcze cię denerwuje kiedy powinnaś się pławić w spokoju w hołdach bo jesteś w ciaży. :P

Gość gość
im szybciej wyjaśnisz sytuacje kto jest ojcem tym lepiej. całe zycie to za Tobą będzie chodzic. Zrob może w tajemnycy badania na ojcostawo. Jeżeli wyjdzie ze to Twoj facet to po sprawie. zostanie Ci w głowie tylko to że zdradziłaś!!!

Gość gość
Boje sie ze ona bedzie chciala zniszczyc mi zycie.

Gość gość
Jak sie okaże ze dziecko nie jest podobne do ojca to dla tej kobiety bedzie zupełnie obce wiec wiesz...

Gość Ale bajer1
W którym tasiemcu to oglądałaś?! Wez się w chałupie za coś konkretnego i nie pisz wydumanych pierdół wyjętych z kontekstu z serialu!