Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak długo jesteście na kafe i jakie zalogowane nocki pamiętacie?

Polecane posty

Gość gość

A może same byłyście kiedys zalogowane? Piszcie

Gość gość piątkowy na kafe autorka
W temacie miało być nicki.

Gość gość
Pamiętam Agatkę. Cos juz nie pisze a szkoda bo się zawsze uśmiałam

Gość gość
Jestem na kafe chyba od 2005 roku. Wtedy to wygladalo zupełnie inaczej, dyskusja miala inny poziom. Było wiele czarnych nicków (teraz są niebieskie), które gdzieś przepadły. Ja mam stały nick, ale szczerze mówiąc, nie chce mi się logować, wolę pisać z gościa:) Swego czasu dużo na slubnym siedzialam, miałam tam fajna paczkę:)

Gość gość
taaa...wygodniej:O boisz się logowac, a nie wygodniej

Gość gość
Czego mam sie bać?:-O

Gość gość
14:03 Pewnie nie loguje sie dlatego zebys nie miala radochy z jeżdżenia po niej. Ja jestem jakies 5 lat, pamiętam wiele niebieskich. Sama sie nie loguje , bo tu siedza niezrównoważone intrygantki, domorosle detektywki.

Gość gość
Na kafeterii jestem od 2004 roku. Najpierw przesiadywałam na ogólnym. Potem na uczuciowych i zdrowie i uroda. A od kilku dobrych lat na ciąża, poród, macierzyństwo. Czasami zaglądam na dział dla 30-latków ale rzadko bo słaby ****** smutna atmosfera, może przez tytuł tego działu który sugeruje z góry tematy dotyczące wieku i upływu czasu

Gość gość
Tez tu juz jestem od maja 2005 roku, czyli kawał czasu :). Dużo sie w ciagu tych 11 lat w moim życiu zmieniło. W miedzy czasie wyszłam za maz, urodziłam synka, teraz drugi w drodze. Z dawnych czasów pamietam: Iwosie, papierowe nożyczki, Władysława, było jeszcze wiele innych nickow, których juz nie pamietam.

Gość gość
Ah, i Myrevin bardzo długo sie tu udzielał, tez mi utkwił w pamięci

Gość gość
Pamiętam asiamt, mama 6latki, dziunie, gratka, arszenika, stomatolozke. Siedziałam tu w 11 i 12. Bo byłam w ciąży i na macierzyńskim. Pół roku temu znowu zaczęłam wchodzić, ale zdecydowanie napisze ze to nie ta kafe co kiedyś. Teraz jest dno i metr mulu.

Gość gość
Zmieniło sie duzo a jestem tu od 2013r. Wczesniej było wiecej niebieskich ników a teraz to rzadkość. Pamietam czasy jak nabijały się z "TaWredna" była jagoda, Agatka ileś tam (nawiedzony projekt Kafe), rescator, noxiella, allium i wiele innych ktorych nie pamietam juz... Kazdego jakas detektywka śledziła i wredną wyśledzili i noxe a i rescatora

Gość gość
Led, led zeppelin, sulmira/zrojana-nawiedzona laktacyjna terrorystka