Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są teraz modne wózki???

Polecane posty

Gość gość

Chętnie zapoznam się z teraźniejszą modą wózkową :) Pierwszy wózek kupowałam 8 lat temu i wypadłam z obiegu wózkowego . Potrzebuję wózka na zimę.

Gość gość
nie bierz "modnego" wózka, który po pierwsze często brzydko wygląda, ma małą gondolę, beznadziejną amortyzację.. Wybierz wózek DOBRY dla dziecka! Szczególnie właśnie na jesień, zimę.. Polecam Ci wózki ze stelażem w kształcie litery X, które mają zawieszenie ma paskach lub wahaczach. To jest najlepsza amortyzacja dla malucha.. Do tego 4 pompowane, nieskrętne koła i masz wygodę dla dziecka. Żadne dziury, nierówne chodniki, kostka brukowa czy błoto pośniegowe nie będą Ci straszne. Poza tym te wózki mają spore gondole, co jest ważne, gdy dziecko leży w kombinezonie lub jest przykryte kocykiem. Polecam wózki w stylu: BabyActiv Ballerina style (na kołach 12, a nie 14 cali), Roan Marita, Jedo Bartatina itp.

Gość gość
Modne to dla mnie była sprawa drugorzędna. Ale jeśli można było to połączyć to czemu nie :-) wybrałam wózek Anex Cross. Modna elegancja połączona z funkcjonalnością . Jest śliczny. Modne kolory na modnych materiałach eco skóry.

Gość gość
Ja też postawiłem na wózek z ekoskóry vega cosmo myślę że mojemu synusiowi będzie dobrze służył ! Dobra jakość dobra cena i kupiłam jeszcze łóżeczko!

Gość gość
Ja mam Anex Sport. Szczerze to naprawdę jest funkcjonalny. mięciutka amortyzacja, ładna stylistyka, duża gondolka. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni:) dzidziuś chyba też bo chętnie jeździ na spacerki i nie protestuje:) Polecam gorąco.

Gość gość
Sprzedaję wózki od siedmiu lat. Modny od zawsze jest Stokke Xplory, a wózek za przyziemne pieniądze to w tym roku zdecydowanie rządzi Anex Sport. Ludziom od razu wpada w oko, reklamacji na niego jakoś nie ma więc jak chcesz coś modnego to polecam Anexa

Gość gość
Zgodze się ze sprzedawcą wózków z postu wyżej. Najmodniejszy w roku 2016 jest Anex Sport. Sama go kupiłam na początku roku i mogę napisać ze nie dość że ładnie wygląda to jeszcze świetnie się prowadzi.

Gość gość
My również postawiliśmy na Anex Sporta. Modny i bardzo wygodny. Ma dużą ghondolę i ładną spacerówkę. Wpełni wyposażony. Waże że lekki i łatwo się składa.

Gość gość
Dla każdego moda kojaży sie z czymś innym. Ja wybrałam wózek bo własnie mi sie podobał i miał modne kolory i fajny design. Dość juz mialam ogladania tych wszystkich pstrokatych wózków a do tego ciężkich jak diabli. Kupiłam Anex Cross w kolorze Black. Caĺy czarny. Rama , gondola, spaceróka wszystko czarne . Eleganckie. Nawet fotelk samochodowy dobrałam czarny. Może ktoś powie ze zwariowałam ale własnie dla mnie moda i elegancja to kolor czarny. Anex pieknie wykonany wózek.

Gość gość
U nas na topie w sklepie jest Anex Cross. Nowy piękny i funkcjonalny. Polecam również jakościowo jako sprzedawca:)

Gość gość
Modne :) rety ....to nie kiecka kobieto .

Gość gość
Mieszkam w Warszawie i coraz wiecej rodziców decyduje sie na Anex Sport. W moim bloku juz ma ten model kilka rodziców. Ja zresztą też sie zdecydowałam na.niego ponieważ sąsiadki go sobie chwalą :-)

Gość gość
Polecam hartan

Gość gość
Ja polecam Dada Paradisco Group - model MAX500 wygląda jak Anex (albo nawet piękniej) a jest o wiele tańszy!!!!! A na zimę - BabyDesign w wersji zimowej z mufkami, śpiworkiem, kocykiem i ocieplaczem na butelkę :)

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią Dada Paradisco Group - MAX500 piękny (mało go jeździ po ulicach bo z tego co się orientuję to są to wózki głównie wysyłane na eksport) - tak więc będziemy mieć coś innego niż wszyscy) ;) no i zdecydowanie korzystniejsza cena ;) https://www.facebook.com/babysowa/photos/a.2059013710903598.1073741828.2057909304347372/2240229306115370/?type=3&theater

Gość gość
Jeżeli chodzi o modę to u mnie w sklepie króluje Anex Sport oraz nowy Anex Cross. Są ładne i funkcjonalne. Na pewno będziesz czuła się z Anexem modnie:)

Gość gość
Ja nie wiem czy mój jest modny czy nie, przede wszystkim jest funkcjonalny, bezpieczny i wygodny, mamy model Essence z Expandera.

Gość gość
Mocno polecam Inglesina Classica Balestrino. Naprawdę super wózek, dwoje dzieci woziłam : 2013, 2015r. Super, mega duża gondola , amortyzacja , super bujanie zwłaszcza na parkowych alejkach :)

Gość gość
Ależ ten Anex sport jest ohydny :( Taki brzydak :( Ludzie opamiętajcie się.

Gość gość
No jest brzydki ten anex i awaryjny jak juz tu pisaly dziewczyny. Zeby nie byl tak na chama reklamowany to i moze wiecej ludzi by sie na niego skusilo,ale skoro tak sie go wciska to musi byc jakis badziew.

Gość gość
Przyjrzałem się temu Anexowi - bo tak tu zachwalany, faktycznie nieładny.... Nieładny to mało powiedziane...

Gość gość
Jak Anex jest brzydal to czym wy jeździcie???:) Ja kupiłam go właśnie ze względu na piękny wygląd:)

Gość gość
Ja kupiłam Anexa właśnie ze względu na estetykę. Dla mnie jest piękny. Mam kolor różowy ,dla dziewczynki super:)

Gość gość
Dziewczyny tu nic nie można napisać :-( autorka postu zadała pytanie jakie są teraz modne a nie jakie są ochydne itp. Nie ukrywam że sama mam Anex Sport i dla mnie akurat jest bardzo ładny i funkcjonalny. A jeśli chcemy się dowiedzieć jakie są nie ładne to może czas założyć nowy temat. Polecam Anexa :-)

Gość gość
Mi najbardziej podoba się Anex Cross ze względu na super kształt stelaża i fajne kolory. Wreszcie coś innego

Gość gość
modne: bugaboo joolz inglesina moon cybex britax stokke oczywiscie wszystkie drogie i z wlasnymi (rownie drogimi) dodatkami. moda kosztuje.

Gość gość
Z tego co widzę bardzo modne stały się Anexy Sport oraz Cross. Coś innego i ładnego na polskim rynku. Do tego są funkcjonalne więc sporo mam się na nie decyduje

Gość gość
Pracuję w dużym sklepie z wózkami. Najmodniejszy jest teraz Anex Cross. Sprzedaż na poziomie kilku tygodniowo . Wygląda inaczej niż większość polskich wózków . Naprawdę fajny i bardzo modny

Gość gość
U nas też Anex sport oraz Cross robią furorę:) Są ładne i dobre jakościowo. Mamy są zadowolone

Gość gość
Mi najbardziej podoba sie mima xari,jest to najładniejszy wózek jaki widziałam.Tylko cena mnie troche odstrasza,,,