Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dbajcie o siebie jak chcecie mieć dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Nie zwracam ogromnej uwagi na wygląd, ale higiena i podstawowa dbałość o siebie musi być. Sama o siebie dbam, więc wymagam tego samego. Ale do rzeczy. Byłam z takim jednym na randce. Całkiem fajny gość, do momentu, kiedy nie znalazłam się tuż przy nim (nie, nie mizialiśmy się, w kinie byliśmy). Zapach. Dziwny, może nie cuchnął, ale był mało przyjemny. Zero perfum. Od włosów chyba też było czuć. No i lekko z buzi, nie cuchnięcie totalne, ale czuć. No cholera. To ja obowiązko reaplikacja antyperspirantu parę razy dziennie, perfumy (tony na siebie nie wylewam oczywiście), mycie zębów 3x dziennie, płyn do płukania jamy ustnej, guma do żucia... Tak ciężko jest myśleć i o siebie zadbać? gapił się maślanym wzrokiem, ale jakby mnie chciał np. pocałować, to WŁASNIE TO by mnie odrzuciło (nie wygląd, który też nie jest super, lekka nadwaga etc,ale tego się akurat tak nie czepiam, to trochę inna kwestia). Ludzie! Myślcie!

Gość gość
A później jeden z drugim beczą, że nie mają dziewczyny przez wygląd. Nie, przez charakter albo zaniedbanie. Nie wierze, że jeśli jesteś zadbanym facetem dbającym o higienę, dobrze się ubierającym, mającym jakąś pewność siebie, to one uciekają od ciebie z krzykiem. Nie ma opcji. Ja jestem ładną dziewczyną i nie miałam problemu być z niezbyt przystojnym mężczyzną (wszyscy nam mówili, że do siebie nie pasujemy).No właśnie, ale on o siebie DBAŁ, fajna fryzura, perfumy etc.

Gość gość
swieta prawda

Gość gość
gość dziś Rozczaruje cie to nie wystarczy jak nie wyglądasz jak model to nie masz szans na dziewczynę/kobietę. Więc po co takie bzdury piszesz? one wolą faceta który jest niewiarygodnie przystojny na nic innego nie zwracają uwagi.

Gość gość
Dokładnie popieram. Brak higieny dyskwalifikuje po całości faceta. Nic innego jak to najbardziej.

Gość gość
Znowu ten od modeli, TY TO jesteś nienormalny i przez charakter cię nie chcą! Nawet sobie nie wmawiaj że przez wygląd :D

Gość gość
Same nie dbacie i oczekujecie sporo od faceta? hipokrytki oczekujecie modeli do związku i facet musi robić wrażenie na każdej która cie widzi na przejściu.

Gość gość
16:17 niby jak ty mozesz rozczarować? Przecież kto jak kto, ale kobiety wiedzą najlepiej co im imponuje i się podoba. Jak ty możesz się wypowiadać zanie?

Gość gość
My dbamy idioto, jest wszystko opisane :D dlatego wymagamy tego samego, nie mamy prawa?

Gość Turkuć
Dzieki za radę. A jaki ubiór byłby najlepszy? I jaka fryzura? Ja na razie na etapie schodzenia z wagi. Mam obecnie 82 kg przy 182 cm wzrostu. Chcę zejść do 79 kg.

Gość gość
gość dziś Brak wyglądu modela dyskwalifikuje faceta na starcie! tu nie chodzi o charakter tylko o wygląd nawet cholernie zadbany facet nie ma szans na związek jak nie jest mega przystojny. Myje 3x razy dziennie zęby, używam odżywek do włosów, robie peelingi, maseczki, kosmetyczka, codzienny prysznic itp. i co? nie wystarcza bo tępy przystojniak ma większe szanse który ***** wszystkie panny które spotyka.

Gość gość
16:22 To zależy od Twojego typu urody, a fryzura - od kształtu twarzy etc. Mój były miał zgolona głowę pół na pół i kucyka, ale to nie każdemu pasuje plus nie każdy lubi.

Gość gość
Nie każda o siebie dba wymagacie modela z wyglądu i tylko na tej podstawie wybieracie faceta. Może być facet zadbany, przecietny i tak nie ma szans na kobietę więc co p********z takie głupoty? gdzie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości?

Gość gość
Mam kolegę, który miał nadwagę, poszedł na basen (nie moze na siłkę bo ma kręgosłup rypnięty), zrzucił trochę kg, waga mu teraz stanęła w miejscu, on ogólnie ma misiowatą budowę, ale jest zadbany, dobrze się ubiera - koszule etc, perfumy i przyjemniej jest z nim porozmawiać! a z kolei mój ojciec o higienę nie dba i nie dziwię się matce, że się go brzydzi.

Gość gość
Dla potwierdzenia przeczytajcie http://www.netkobiety.pl/t95982.html Pozdrawiam nie dość, że oczekujecie ładniejszych od siebie faceta to jeszcze jesteś przecietnym czy brzydkim pannami.

Gość gość
mnie dziwi jak można NIE MYŚLEĆ o tym. No kurde jak można takich podstaw nie spełniać.

Gość gość
Dla jakiego potwierdzenia? Nawet tam już piszesz? psycholu, idź w końcu do psychiatry.

Gość gość
mało tego jestem na diecie zdrowo się odżywiam i przez takie suki mam obsesje na punkcie wyglądu bo wymagają tępego modela bruneta z ciemną karnacją z włoskami do góry, licówkami za 30 000zł, wyrzeźbiony z 7% tkanką tłusczową, gadający co chwile ****ać mi się chce!

Gość gość
gość dziś Nie przez charakter bo mam wręcz idealny według kobiet

Gość gość
gość dziś To nie mój temat to ktoś założył znalazłem przypadkiem :) pokazuje jakie kobiety są hipokrytkami oczekując bóg wie czego a potem płacz i zgrzyt na kafe bo model zostawił samą z dzieckiem.

Gość gość
a mógłbyś przestać spamować mój wątek? bardzo bym prosiła?

Gość gość
Ja nie mam dziewczyny i dzieki temu: - mam duzo kasy - moge robic co chce i kiedy chce -mam spokoj w domu i nikt mi nie robi awantur - w tym spokojnym domu mam bron, i na wypadek zblizajacej sie III wojny swiatowej, bede musial dbac tylko o swoje przetrwanie :)

Gość gość
tez tak myślałem ale jak się nie przekonałem jakie kobiety sa hipokrytkami to zmieniłem zdanie o nich dosłownie wszędzie oczekuja modela nawet takie brzydkie! cytaty ciekawych ludzi cytat returner "Zresztą prawie wszystkie kobiety ignorują wartościowych facetów, bo za mało przystojni, bo za mało pewni siebie, bo za mało zamożni. Ciągną do bogatych, do pewnych siebie i przebojowych z dobrą bajerą, do przystojnych. Ogólnie więc ciągną do najmniej moralnych facetów, którzy zaliczają w swoim życiu najwięcej kobiet i traktują kobiety jak najbardziej przedmiotowo. Nieważne dla kobiet jest, że tacy często są prostakami, głupcami, kłamcami, traktują kobiety jak szm....ty, okłamują, zdradzają. Ważne jest - och jaki on przystojny, albo jaki pewny siebie, przebojowy, czarujący, albo jaki zamożny i zaradny. Z takimi kobiety najczęściej godzą się na seks bez zobowiązań na jeden raz, na kilka razy, na układ bez zobowiązań, na romans i są dla takich tylko szmatami do seksu. Z takimi najczęściej godzą się na seks licząc na związek i są wykorzystane. A fałszywie mówią kobiety, że nie chcą by traktowane przedmiotowo, gdy ciągną do przystojnych, pewnych siebie, zamożnych - wiec to czysta obłuda, fałsz, hipokryzja, bo wybory kobiet przeczą słowom. Kobiety mówią, że chcą starań, ale wolą o wiele bardziej wybrać same faceta, który im się podoba i same się o niego starać, godzić się na wiele rzeczy, a potem żałować. Mało ważna jest zła przeszłość faceta, kobieta chce faceta, który jej się podoba i chce go zmieniać, chce kogoś by jej zazdrościły inne kobiety. Kobiety mówią, że nie chcą być okłamywane i zdradzane, a wybierają z największą ochotą na związek takich co mają największą tendencję do kłamstw i zdrad i jeszcze takim nierzadko wybaczają. Czy warto żałować kobiet obojętnie co je złego spotyka ze strony facetów, że są na szmatami na raz, kilka razy, układy bez zobowiązań, że ma o nie starań, a kobieta się tak starała, że są okłamywane , zdradzane, poniżane, bite itp ? Moim zdaniem nie. Kobiety nie mają żadnych sentymentów, gdy traktują źle tych wartościowych facetów olewając ich, wyśmiewając, poniżając czy zdradzając, opuszczając, natomiast dla tych co źle traktują kobiety są w stanie zrobić wszystko, bo przecież taki przystojny, pewny siebie, bogaty. Kobiety są albo głupie i naiwne, albo próżne, puste i egoistyczne."

Gość gość
gość dziś będę pisał bo piszesz kompletne bzdury idź się dalej puszczać z badboyami modelami :)

Gość gość
Ja nie mam dziewczyny i dzieki temu: - mam duzo kasy - moge robic co chce i kiedy chce -mam spokoj w domu i nikt mi nie robi awantur - w tym spokojnym domu mam bron, i na wypadek zblizajacej sie III wojny swiatowej, bede musial dbac tylko o swoje przetrwanie :)

Gość gość
gość dziś Kobiety w szczególności zwracają uwagę na wyglądu i czy wygląda jak model jak nie to niech spada!

Gość gość
Bo mnie drażnią takie tematy że taki stek bzdur pisze księzniczka która nie ma pojęcia o życiu.

Gość gość
to to napisane w tym linku odnośnie kobiet to sama prawda http://www.netkobiety.pl/t95982.html Reakcja osoby o nicku "majkaszpilka" tez typowa - nie mając nic merytorycznie do powiedzenia przypuściła prymitywny wulgarny atak. Takie jak ona powinno się traktowac jak na wsi albo u Arabów - w łeb!!! Bo jak widac kulturalnie z takimi dyskutowac się nie da :P

Gość gość
To tego faceta od modeli co wypowiada w temacie. Jakim jestes czlowiekiem? Co robisz w życiu? Jakie masz pasje? Czy się rozwijasz czy stoisz w miejscu? Jakie masz podejscie do samego siebie? Akceptujesz siebie? Kochasz siebie? Myślę, że gdy odpowiesz na te pytania san przed soba zobaczysz, że to nie w wygladzie siedzi problem. Odpowiedz tutaj na te pytanie szczerze bez ściemy.