Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dbajcie o siebie jak chcecie mieć dziewczynę

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Po pierwsze debilne pytania po drugie mówię oczekujecie modeli i w tym problem leży.

Gość gość
Kluczowy w związku jest wygląd i to w taki sposób żeby wyglądał jak model!

Gość gość
boże, spam jak zawsze.

Gość gość
Wiem jaki jestem człowiekiem i wiele kobiet mi mówiło, że mam świetny charakter ale ze względu na urodę bo nie wyglądam jak model nie mam szans u nich.

Gość gość
zobacz sobie na netkobiety tez zrobiłem podobny eksperyment i co? to samo co u niego kleiły się do najprzystojniejszych meżczyzn, zwykłych przeciętniaków mają w dupie.

Gość gość
"Przeprowadziłem również eksperyment. Założyłem dwa konta na portalu społecznościowym badoo. Na jednym z profili wstawiłem zdjęcia typowego ciacha, na drugim zwykłego faceta. Jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że pierwszy cieszy się ogromnym powodzeniem, a drugi niekoniecznie. Przyznam szczerze, że najbardziej zdziwiło mnie to, że nie najpiękniejsze kobiety ze sporą nadwagą zaczepiały tego przystojniaka, a nie zwracały uwagi na drugi profil. W tym wszystkim największym zaskoczeniem była reakcja samych kobiet."

Gość gość
No tak,bo faceci nie kleją się do tych najładniejszych dziewczyn, tylko wolą brzydsze :D lol!

Gość gość
gość dziś Wolą brzydsze bo taka ma po układane w głowie. Jestem miły, sympatyczny, uczuciowy, bardzo romantyczny, troskliwy, opiekuńczy, wspierający w trudnych chwilach, lubiący dzieci, zaradny z poczuciem humoru i co dalej jestem sam nawet jak bym latał samolotem z transparentem kocham cię to kobieta miałaby mnie w dupie.

Gość gość
Też na początku myślałem jak autorka ale w dzisiejszych czasach to za mało żeby mieć dziewczynę kluczowy w tym wszystkim jest wygląd.

Gość gość
haha ale bzdury :D Brzydki facet nawet bardzo zadbany nie bedzie mial powodzenia, takie sa fakty.

Gość gość
gość dziś przeciętny tez nie będzie miał szans

Gość gość
Wiedziałam, że "model"zna pytania za głupie. Odpowiedz jest jednoznaczna nic sobą nie prezentujesz i tu nie mam na mysli charakteru

Gość gość
gość dziś Zdziwiłabyś się jestem ułożony i porządnym facetem.

Gość gość
Wiedziałam że "model" uzna pytania za głupie. Odpowiedz nasuwa się sama. Nic sobą nie reprezentujesz. Jeśli nie jesteś przystojny, a nieoszukujmy się w dzisiejszych czasach wygląd bardzo sie liczy i to działa w dwie strony. Magazyny też wywierają presje na kobiety: musi być idealną matką, żoną kochanką i mieć rozmiar 36. To jeśli nie jesteś przystojny musisz czyms innym nadrabiać. Mam masę przykladów z własnego otoczenia gdzie piękna kobieta ma brzydkiego faceta. Ty nie pomyslisz nad pracą nad sobą tylko za całe zło tego świata obwiniasz innych. Taki typ faceta jest najgorszy. Wieczny roszczeniowiec.

Gość gość
"Model" poczytaj sobie o kolesiu bez rąk i nóg który założył rodziny jezdzi po świecie i motywuje ludzi. Nazywa się Nick Vujicic i więcej nie pierdol że liczy się tylko wygląd. "Jak się chce to się znajdzie sposób, jak sie nie chce to się znajdzie powód"

Gość gość
gość dziś Gówno wiesz o mnie jak facet nie jest przystojny, model to niczym nie nadrobi bo nie da szansy na poznanie się albo oleje cie ciepłym moczem. Więc po co piszesz takie bzdury o zadbaniu? jak to nie odzwierciedlenia w rzeczywistości? Nawet własna siostra jarała się modelami brunetami i takie faceta ma? więc co ty pierdolisz głupio babo? nie spotkałem faceta brzydkiego z ładną prosze cię chyba, że po 30stce jak się przejechała na modelach/przytojniakach.

Gość gość
17.22 no to pochwal się swoimi osiągnieciami? Z czego jesteś dumny? Jakie są twoje plany, marzenia. Itp.

Gość gość
gość dziś Poczytaj sobie co piszą psycholodzy, socjolodzy i faceci którzy potwierdzają co tutaj piszę? Więc co chcesz mi wmówić? Ja ani jednej nie spotkałem kobiety która by nie wymagała modela z wyglądu? jak wytłumaczysz ten fenomen? jeszcze jedno skąd wiesz, że jesteś ładna co? jak wszystkie na kafe buhahaha :)

Gość gość
pracuje jako grafik, projektant za rok, dwa chce założyć własną firmę i zdominować tych pseudo Januszy biznesu dlatego cięzko pracuje i dążę do celu zawsze mi jest mało od małego uparty jak osioł. Do tej pory się uczę i poszerzam wiedzę :)

Gość gość
Jesteś taki ograniczony w swoich przekonaniach, że się nie dziwie że jesteś sam. Po tym jak piszesz można wywnioskowac jakim czlowiekiem jesteś. Nie ważne jak bardzo oczytany, bogaty czy przystojny wydaje ci się że jesteś, ale to jak traktujesz drugiego człowieka mówi o tobie wszystko. Jesteś tak sfrustrowany i tyle żółci w obie że aż trudno uwierzyć, że coś sobą reprezentujesz. Ktoś kto jest zadowolony z siebie nie zachowuje się w ten sposób. Masz masę kompleksów i to się widzi w twoich wypowiedziach.

Gość gość
na tą chwilę dążę do tego żeby być lepszym programistą dlatego pracuje nad innowacyjnymi projektami które obniżają koszty utrzymania i zaoferuje coś co konkurencja nigdy nie zaoferuje. Zawsze ode mnie konkurencja plagiatowała pomysły dlatego z nikim się nie dziele i nie chce mieć kontaktów z inwestorami bo sam wyłożę kasę na projekt.

Gość gość
gość dziś Jestem oczytany bo co chwile czytam książki i poszerzam wiedzę. Zawsze jest mi mało dlatego dążę do celu.

Gość gość
gość dziś Nie znasz mnie jedynie wygląd was obchodzi nic więcej ważne że ma piękną twarz i ciało daje orgazmy co sekundę :)

Gość gość
PRzepraszam, ale boli głowa od tych wynurzeń.

Gość gość
gość dziś Mam zamiar założyć bloga o ogromnych wymaganiach kobiet. Inteligetny facet nie ma szans na miłosć bo kobieta woli tępaka co nie potrafi kranu naprawić.

Gość gość
Nieprawda. Jeśli chodzi o tworzenie związków to z moich obserwacji wynika ze najszybciej łączą się w pary/ zakładają rodziny ludzie przeciętni z wyglądu...i w sumie to jest logiczne, bo tacy mają inne priorytety niż tylko wygląd, ale też go nie zaniedbują. W zasadzie nie ma brzydkich ludzi tylko zaniedbani, bo nawet ten uważany za brzydkiego może być przeciętnym i zadbanym jeśli się postara. Ładni mają najłatwiej kogoś znaleźć ale zauważyłam ze są bardziej wymagający bo też chcą ładnej drugiej połowy. Dlatego też dłużej są sami, albo zaliczają przelotne związki, nic na stałe bo uważają ze stać ich na kogoś ładniejszego.

Gość hdhdfhdfhdfghfhgdfg
Ja dbam o swój wygląd i jestem szczupły. Mimo tego nie mam dziewczyny, bo jaśnie księżniczki mają mnie za gołod.pca bo nie mam własnego mieszkania. Nie wygląd a kasa się liczy. Więc te swoje rady wsadź sobie w d....

Gość gość
gość dziś Bzdura brzydkie, przecietne kobiety też mają chore oczekiwania i wymagania.

Gość gość
Takie zadbane a bez makijazu nawet nie wyjdziecie z domu