Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sympatia a edarling

Polecane posty

Gość gość

wiecie co rózni oba te portale randkowe? sympatia jest częsciowo darmowa i dlatego przesiaduje tam hołota, której szkoda wydać 10 zł miesiecznie na konto premium. Natomiast e-darling jest płatny, trzeba wydac ze 120 zł za 3 miesiace ( bo inaczej nie da się nawet czytać prywatnych wiadomości), al za to sa tam osoby na zupełnie innym poziomie :) No i trzeba tu przecyztac regulamin, że jak sie chce zrezygnować z konta premium to trzeba pisemnie wypowidzieć umowę min. 2 tygodnie przed upływem jej temrinu. Ale dziadostwo jest zbyt leniwe aby czytać regulaminy i potem płacze na forach, że ich niby okradli albo straszą komornikiem :P

Gość Marian

Korzystałem wielu portali randkowych, jednak nikogo dla siebie nie znalazłem. Postanowiłem, więc udać się do biura matrymonialne Centrum Zapoznawcze Zolyty z Czerwionki-Leszczyny. Właśnie poprzez to biuro poznałem moją kobietę, z którą jestem do dziś. Polecam!

Gość Julia
Dnia 24.12.2019 o 10:59, Gość Marian napisał:

Korzystałem wielu portali randkowych, jednak nikogo dla siebie nie znalazłem. Postanowiłem, więc udać się do biura matrymonialne Centrum Zapoznawcze Zolyty z Czerwionki-Leszczyny. Właśnie poprzez to biuro poznałem moją kobietę, z którą jestem do dziś. Polecam!

Również polecam Zolyty, poprzez to biuro, z pomocą swatki Ani poznałam mojego męża Grzegorza. Pani Ania, bardzo fajna babka, w biurze bardzo sympatyczna atmosfera i profesjonalna obsługa, a według mnie jest to najważniejsze.