Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

prawiki ile godzin w swoim zyciu spedziliscie w pracy

Polecane posty

nie mowie tutaj o szorowaniu kibla w domu ale prawdziwej pracy za pieniadze. No chyba ze studiujecie to was usprawiedliwia, ale wiekszosc tutaj nawet matury nie ma

Gość gość
Nie każdy siedzi na garnuszku u starych jak ty prawiczku :D W ogóle topik debila ;)

Cztery lata pracuje w tym dwa razy byłem w Niemczech i mieszkam sam od ponad roku a Ty rychu?:D🖐️

robie 6 dni w tygodniu w tym 4 po ponad 12h aby potem jak wroce na studia moc byc pasozytem, ale wiecej nie mam ci sie zamiaru spowiadac

Śmiej sie z kibli. Ale w sanitecu w którym już nie robie zarobki wahają sie od 3- do 5 tyś złotych. Ale to był zbyt ciężka robota dla mnie a ja se nie lubie ciężko pracować więc pierdolnąłem to w pisdu:D🖐️ No ja se jestem operatorem maszyn CNC z uprawnieniami z kursem spawacza i wózkowego kaleko więc chyba tobie trochę brakuje do mnie chwalipięto:D🖐️

Jak bym ja robił tyle nadgodzinco ty rychu to miałbym zarobki po 4k na miesiąc:D Ale ze ja pracowity nie jestem więc przepracowuje swoje 168 godzin i mam za to 2,5k które mi w zupełności wystarcza:]

Gość gość
Rysiu czyści kible :D to jego życiowy cel i osiągnięcie :D

fiut dziś x Fakt chujowo se spawam i nie raz sie poparzyłem hehe Moge pokazać fotke swojej poparzonej ręki kaleko:D:D:D

Gość gość
To pokaż tą poparzoną rączkę piwosz

Ten pierwszy ślad to mi sie osunęła rurka jak kładłem ją na paletę po spawaniu a ten drugi to odprysk mi spadł na łape Od tej pory nie poprawiam po robocie spawów na krótki rękaw. A te kontuzje to mają już ponad miesiąc ale i tak nie chcą zniknąć kurna:D🖐️ http://pokazywarka.pl/v1vqe5/

Gość gość
Rączki cienkie jak u neptyczka pedała

kaleko nie powinienes robic takich rzeczy bo taka praca jest dla prawdziwych mężczyzn

To też chyba dla ciebie nie kaleko hehe:D Po za tym ważne ze hajs inkasuje wprawy nabiorę se za jakiś czas. Bo nie muszę ręcznie poprawiać po automacie cnc ale robie se to z własnej woli i dla rozrywki. No i oczywiście kasa za poprawki też przemawia hehe:D🖐️

Gość gość
7h , ty jestes uposledzony umyslowo i w komisji siedziales

Gość gość
masz kartoflany nos i brzydkie żółte zęby powinieneś zainwestować w dentystę...i do tego masz szeroki tyłek ale ogólnie masz bardzo brzydką twarz

Gość gość
twój głos też jest brzydki no i mógłbyś być wyższy

Gość gość
i już się bardzo mocno postarzałeś do tego te siwe włosy...no z urodą nie masz nic wspólnego nie dziwię się że nigdy nie miałeś ładnej dziewczyny

Gość gość
ja jakieś 500 godzin