Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę znać 10 języków, być profesorem, a kobieta i tak wybierze wysokiego tępaka

Polecane posty

Gość gość
Idzie jedynie do klubu p*****ać i dobrze się bawić więc taka gruba, otyła kobieta albo anorektyczka będzie się uważała za cud świata. Bo przystojniak model zagadał więc pewnie sobie mysli ale k***a musze być piękna jak taki przystojniak do mnie zagadał.

Gość gość
gość dziś realnie tez widzę w klubie widać ewidentnie do jakich się kleicie

Gość gość
O, tak sobie coś dodam. Jest to jedynie postać z komiksów/filmów/kreskówek, ale lecę na Charlesa Xaviera. ;)

Gość gość
18:52 Tak, inteligentny i miał "dobre serce", Ramirez też? Przecież to, że ktoś brutalnie zamordował i torturował kilkanaście/dziesiąt osób nie świadczy o tym, że jest zdemoralizowany. Ten brzydki i niski był zdemoralizowany, a Bundy był tępy. Humanistyczne p*dolenie o niczym nie świadczy o inteligencji. Psychologia i orientalistyka (jego kierunki studiów) to zwykłe lanie wody. Wydaje ci się, że był inteligentny po zdjęciach, gdyby gadał to samo, ale wyglądał, jak uchwyt od spłuczki to już byś o nim tak nie pisała. No, a nawet jeśli był istotnie inteligentny to nie przypisujesz mu inteligencji za inteligencję, tylko za wygląd. No, ale ty o tym nie wiesz.

Gość gość
Wam kobiety tylko do seksu o szorowania sedesu są potrzebne. Ot cała filozofia, jesteście równie prymitywni :D

Gość gość
Kolejność, w której kobiety wysłuchają grupy facetów jest zawsze od największego ciacha do najbrzydszego faceta, bo kobiety z racji swojej bierności przez tysiąclecia ewolucji są niedorozwinięte intelektualnie. Ich układ limbiczny jest masakrycznie aktywny i potężny, a kora przedczołowa (ośrodki odpowiedzialne za kontrolę emocji, popędów, rozwinięte u cywilizowanych ludzi bardziej) są u kobiet niedorozwinięte i tępe.

Gość gość
19:03 Tak, wiem, że tępe ciacha robiły z ciebie służącą i zlew na spermę, ale nie musisz tego przenosić na nas.

Gość gość
gość dziś wam do ********* dawania orgazmów co 1 sekundę wasza tępota jest przerażająca. W klubie widać na jakich lecicie, bibliotece tępy przystojniak się odezwie "eee aaa co to ksiaszka" i już wam zaimponował bo taki piekny facecik się odezwał do ciebie.

Gość gość
gość dziś Oglądnij sobie ten fragment filmu zobaczysz skarbie jak wasi mężczyźni się zachowują.

Gość gość
Cóż hipokryzja! Mężczyźni tracą głowę dla laski ze sporym biustem i piękną buźką :D widać że nienawidzisz kobiet. Po ci stworzenie którym gardzisz?

Gość gość
Niee dokładnie wszyscy mężczyźni tego oczekują od kobiety. Ze będzie ich darmową dzivką i drugą mamusią. Swoją drogą to widać jak matka cię szkrzywdziła :D

Gość gość
gość dziś Chyba tępy przystojniak co ***** wszystko co się rusza :) Nie zwalaj winy na nas proszę cię. https://youtu.be/etK7e7iBJVQ Oglądnij się sobie w spokoju tak wasi mężczyźni się zachowują co ****ają wszystko co się ruszają macie tutaj wszystko ukazane jak typowy przystojniak się zachowuje.

Gość gość
Bundy mi się nie podoba. Nie jest (był) dla mnie w żaden sposób atrakcyjny. Za to w Psychology Today Bundy został określony jako inteligentny i nie podobało mu się bycie przesłuchiwanym przez psychologa, bo sam studiował psychologię, gdzie był podziwiany przez profesorów.

Gość gość
gość dziś Ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem model/przystojniak tępy z IQ ameby może mieć takie oczekiwania. Normalny facet szuka normalnego kobiety z którą może spędzić reszte życia więc ma gdzieś d**e i biust :)

Gość gość
Choć fakt, że wstąpił na kilka uniwersytetów... Między innymi w ucieczce przed wymiarem sprawiedliwości. A taki Frank Abagnale? Specjalnie za młodu przystojny nie był, bardzo wysoki też nie (183), ale zawsze lubiły go kobiety. A był piekielnie inteligentnym złodziejem.

Gość gość
19:11 Ja wiem, że dla was dokładnie wszyscy to 10% najlepszych ciach w populacji i na tym się kończy dla was populacja męska. Każda z was daje się od razu złapać na haczyk byle przystojniakowi, nie wiedząc nawet kim jest, co robi i czy powiedział wam prawdę, czy może nałgał, jak najęty. Nastawiacie c**y, a potem jest za późno.

Gość gość
Kobiety chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem. Tepy przystojniak zagada do kobiety to co ona zrobi? oczywiście wysłucha co taki powie z przyjemnością da mu numer telefonu jedynie za wygląd. Na randce będzie się dobierał, chwalił się ile bab w*****ał, jak się zapił do zgona, jakie imprezy przeżył kobiety z przyjemnością słuchają takiego faceta. Oczywiście dochodzi do stosunku płciowego bo tępa baba nie potrafiła odmówić.

Gość gość
Autorze masz porośnięte ego. Po co ci kobieta skoro gadzisz jej płcią? No po co?

Gość gość
Einstein nie był przystojny. Zdradzał żonę regularnie, a nawet stworzył jej bardzo mizoginistyczną listę, która miała "utrzymać" ich małżeństwo.

Gość gość
Jak potraktuje faceta brzydkie czy przeciętnego? s******lja k***a p****ało ci się nie ma szans u mnie i na tym się kończy rozmowa.

Gość gość
183 wzrostu to za czasów młodości Franka Abagnale aż nadto, a poza tym w czasach młodości był przystojny. Nawet teraz 183 wzrostu, by jeszcze wystarczyło, żeby ogłupić wiele kobiet.

Gość gość
Co ma piernik do wiatraka? O jakich 10% ty mi tu przemawiasz? Mówię, że Bundy był inteligentny w odpowiedzi na twoje stwierdzenie, że był tępy. Co ty mi tu do cholery pieprzysz o nadstawianiu czegokolwiek?

Gość gość
gość dziś Nie porównuj starych czasów do współczesnych prosze cię. Dla was na dzień dzisiejszy facet z piękna mordą, brunet z ciemną karnacją z 3 dniowym zarostem, wyrzeźbiony z 7% tkanką tłuszczową będzie się nadawał do związku. Najważniejszy że sypiał z wieloma kobietami bo jest dla was ważne doświadczenie czyli ruchanie z każdą i dawanie orgazmów co sekundę. Nie ważne czy wam wkłada chuja w paszcze czy w dupe, robi kupe na was czy sika ważne że przystojniak.

Gość gość
Jeżeli dla ciebie Abagnale był przystojny za młodu, to masz wybitnie zły gust, niezależnie od twoich preferencji seksualnych i płci.

Gość gość
19:17 Do tego każde kłamstwo tępego przystojniaka będzie łyknięte w trymiga. Znałem tego jednego, który łgał kobietom, mitomanił na temat swoich osiągnięć, wszystko fikcja, pod tą plerezą kryła się miernota intelektualna, matura ledwie zdana na ściągach, a i tak każda kobieta to łykała, bo jak się podejdzie. Ma się znaczną przewagę wzrostu i spojrzy się na kobietę z góry to ona, jak idiotka będzie łykać wszystko co popadnie. Kobiety to kretynki.

Gość gość
Z takimi wymaganiami daleko nie zajedziecie już widać ile jest zdrad na dzień dzisiejszy w małżeństwie aż 50%!

Gość gość
E, ja brunetów nie lubię. Wolę bladych blondynów. Mój chłopak zaś jest po inżynierce i nie miał żadnych doświadczeń z kobietami przede mną.

Gość gość
w trudnych sprawach było pokazane jak taki typowy przystojniak brunet z ciemną karnacją zrobił dzieci z 6 babami! one jeszcze do niego lgneły pokazuje jakie kobiety są naiwne, puste i kleją się najprzystojniejszych, najładniejszych meżczyzn.

Gość gość
Ja wolę blondynów, a brązowe oczy to już w ogóle dyskflifikują faceta. Ale prawdą jest że niscy są dla mnie aseksualni. Po co mi brzydal? Żebym brzydkie dziecko miała?