Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie zolza

Poczul sie za pewnie?

Polecane posty

Gość jeszcze nie zolza

Jestem z facetem prawie rok, dodam ze przez pol zajęło mu zdobywanie mnie bo nie bylam nim wcale zainteresowana. Kiedy go bliżej poznałam, zdecydowałam się dac mu szanse. Ogolnie jestem bardzo niezalezna kobieta, ale on czuly, troskliwy sprawil ze wkoncu poczułam się kochana. No i ta bańka tej cudowności wlasnie pryska. Gdzies tak od miesiąca zauwazylam zmiane zachownia. Przestal się starac, kiedyś potrafil przyjechać do mnie nawet na piec minut żeby dac mi buziaka, teraz mowi ze to pieklo ( dojazd) Ja mam teraz więcej wolnego bo pracuje z domu, wiec w większości musze się do niego dostosowywać, spotykamy się co drugi dzień ( mieszkamy 60 km od siebie) Chce to jade jak glupia, w nocy, rano, przywoze swieze zakupy, gotuje, zabieram do spa, tak ogolnie staram się żeby nie mowi ze nie ( tak jak kiedy go olewałam) a on ma to wszystko gleboko w d.. przynajmniej takie mam odczucie. Nie umiem znaleźć tego balansu, bo zdaje sobie sprawę ze może teraz jak zdobyl to nie musi się starac, ale skoro chce się cos budowac i zależy na tej osobie to dlaczego nagle przestal? Moi znajomi maja szczęśliwe długoletnie związki i zachowują się jak na początku znajomości. Wiec zastanawiam się czy cos robie zle. Dzis jest ten sam problem, wczoraj się nie widzieliśmy, i dziś zadzwonil przed praca ze może drinki po jego pracy, ( zrozumiałam ze chce mnie zabrać) powiedziałam ze chętnie, ale do tej pory zadnej wiadomości. Ogolnie dziś wypada dzień kiedy miałabym do niego pojechać ( on nie ma aktualnie samochodu ) ale zastanawiam się czy w tym nie lezy problem, bo on ma wszystko na zawolanie. Czy ktoś cos doradzi

Gość gość
Bardzo dobre masz odczucie, bo wygląda ,że naprawdę ma to w du,,,ie. Za bardzo się starasz i on już nie musi.Pokaż mu że jednak musi bo jak nie to niech spada.

Gość gość
Jeśli naprawdę chcesz wiedziec, co on myśli i czuje i jak ułozy Wam się przyszłość , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl