Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życie mnie przerosło

Polecane posty

Gość gość

eh nie mam juz sił napisala do mnie wczoraj kobieta która mnie miała gdzieś rok pomimo moich starań i nieraz mi nie odpisywała .. pozwalała sie dotykać innemu ale pwiedziala ze czasu już nie cofnie i ze to zostanie miedzy nami ?nie wiem czy juz łamie jej pytanie pisząc o tym na forum ogólnie mam juz dosc życia brakuje mi około 4 tys by utrzymac samochód i wjśc na prosta bow ciaż znim coś nietak bo producenci celowo robia by sie psuło wszystko dotego studia brak mozliwości zarobienia tych pieniedzy całe wakacje robiłem nie daje rady temu wszystkiemu jeszcze ta kobieta eh odwazna i uparta ja juz wolałbym zdechnąć serio wolałbym powoli umrzeć niz tak żyć za miesiac brat sie żeni muszę mu dac tez kase potem na wieczór kawalerski tez muszę bo go lubię i chce mu pomóc by mógł startnąc na nowo w życiu . chce uciec zostawić wszystko i uciec .. nie wiem co juz zrobic ! wybaczyć ile razy próbowałem ile razy mnie zostawiała nigdy mnie nie kochała ja ja kochałem msakra jakaś .. teraz ja będę widywał codzinie.. jeszcze na akademik poszedłem i bede mieszkał w trojkę z nieznajomymi ..nie umie juz jej wybaczyć ale chciałbym z nia spróbować . ten rok mnie zniszczy chyba dokumentnie i go nie uniose juz

Gość gość
xxx Całować, a taki całus to co innego Mam nie pisać? Ja nie coinego jak dlaciebie to niema różnicy zadnej czy bedziesz pisac czy nie to niepisz . i chyba koniec tego znowu szkoda tylko ze znowu cierpię i tak będzie cały rok

Gość gość
nie szmata bo osoba która kochałem . i juz mi nie odpisuje trudno znowu cierpiec trzeba

Gość gość
haha hyba mi odbije naprawde

Gość gość
zycie wszystkich przerasta

Gość gość
totalna deprecha bedą jaja a to dopiero poczatek ..

Gość gość
nie jakos było ok kilka lat temu była deprecha itp ale teraz jakies zrezygnowanie doszlo

Gość gość
zemnie już tak jest wrak czlowieka i juz sie niepozbieram od tak sam eh kij z tym