Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam utrzymanką, mam dwóch sponsorów którzy mi płacą

Polecane posty

Gość gość

i to nie jest takie straszne, przeciwnie bardzo ich lubie, rozmawiamy duzo, traktują mnie jak przyjaciolke, kochanke :D zero wulgarnosci, chamstwa, zwyczajni faceci :)

Gość gość
Po ile macie lat? Mają żony?

Gość gość
Fajnie :D

Gość gość
ty i te twoje posty, rozqrwiasz mnie x nie nadajemy zupelnie na tych samych falach myslowycyh

Gość gość
no i dobrze, korzystaj i baw się., ale też się nie chwal, bo ludzie zazdroszczą i mogą chcieć Ci zaszkodzić z czystej zawiści

Gość gość
Czemu zaszkodzić? Przecież to Jej życie i może z nim robić co chce. :D

Gość gość
ile Ci płacą? Ido kiedy to bedzie trawac? niezla fucha

Gość gość
a ile Ci placa?

Gość gość
ktoś tu ma schizofrenie? 21:30

Gość gość
bo ludzie zazdroszczą x Zazdroszczą dziwce? Chyba cię popier

Gość gość
1.50 za godzine zyje jak paczek w masle :)

Gość gość
Pierwszy ma 52 lata ale wygląda na wiele mniej, jest trenerem w klubie sportowym, posiada też własną dzialalnosc związaną z importem, nie wiem dokładnie co i jak, poznalam go przez portal randkowy, a raczej on sam zagadał, pisalismy bardzo długo, wahałam się przed spotkaniem, ale umowilismy się i bylo bardzo fajnie, pierwszy raz w zyciu bylam w wypasionej restauracji :) spodobalo mu sie, ze jestem po prostu zwykła, skromna, ze spotkal sie z 2 dziewczynami ale byly pazerne, wytapetowane lalki ;) Z wygladu kwestia gustu, postawny ogolony na łyso, budzi respekt ale prywatnie sympatyczny miły. Za ''nocne'' spotkanie dostalam 2 tysie, ustalislimy tak ze zawsze mi wpadnie kilka stówek, jak bede czegos potrzebowala to mam mu śmialo mówić, teraz np zapłacil mi za kurs prawa jazdy. Mowil ze spotykał sie 7 lat z dziewczyną która gra obecnie zawodowo w tenisa zagranicą. Drugi facet z którym spotykam sie rzadziej jest zonaty, ma wlasną firme budowlaną, jakąs hurtownie, ma 42 lata, on jest typowym gadułą, pieszczoch, wybrał mnie bo ludzi delikatne drobne dziewczyny, seks byl tzn oralny, masaz, pieszczoty, glownie na tym mu zalezy. Jego tez poznalam przez neta, mial profil bez fotek, spotkałam się w ciemno.

Gość gość
Rozumiem że życie nie każdemu się układa jak planuje i często kobiety nie mają wyjścia, muszą się sprzedać żaby utrzymać. Ale żeby z puszczania się być dumną? Tego nie rozumiem.

Gość gość
Z wygladu kwestia gustu, postawny ogolony na łyso x x HAHAHA

Gość gość sszzriikk
z pamientnika etatowej zjebowej prostytutki...odmienie wlasciwie...zj*****j...jak zawal tak zwal...kto chcial to *****l!!!

Gość gość
cos ci psie nie pasi?? dalej glace NA LYSO o******lasz. zeby siwe klaki niwelowac :D

Gość gość
Łał!!! 2tys za 1 noc!!! To ile zarabiasz na miesiąc! Tez tak chce

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość szariikkkkkk
lysa to jest twoja c**a,zeby siem mongolskie mendy nie wdarly...ale i tak siem wdarly...niania siem znalazla...hehe zmien baterie zj***e...trzeba siem myc a nie drapac...a jajka wylizesz,bo mnie siem dzisiaj nie chce

Gość gość
burek osdwwiedze cie na 5b/12 inacharam w ten odrazajacy ryj. masz to jak w banku

Gość gość
Buahahaha dwa tysie za noc, chyba w snach :D  chyba ci sie pomyliły dwa tysie z dwoma dychami co ci wkładają między cycki za loda z połykiem w aucie :D

Gość gość
ona nie napisala ze za noc, tylko ze dal jej dwa tysie, k***a buraki nauczcie się czytac,

Gość gość
Nie jestes utrzymanka. Jestes prostytutka. Prostytutka, to kobieta ktora spotyka sie z facetami za pieniadze lub inne gratyfikacje. Utrzymanka, to kobieta ktora jest wylacznie z jednym facetem i nie pracuje.

Gość gość
Nie jestes utrzymanka. Zostalas PROSTYTUTKA. Prostytutka, to kobieta ktora spotyka sie z roznymi facetami za pieniadze lub inne gratyfikacje. Utrzymanka, to kobieta ktora jest wylacznie z jednym facetem, ale nie pracuje.

Gość gość
Nie masz sie czym chwalic dzis bycie prostytutka lub puszczalska to u kobiet norma

Gość gość
Jeśli naprawdę chcesz wiedziec, co oni myślą i czują i jak ułozy Wam się przyszłość , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl