Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pani Kaja Godek

Polecane posty

Gość gość

Co musi mieć w głowie kobieta, która popiera ustawę torturującą inne kobiety ? bo na pewno nie mózg ;/ Pani Kaju, niech pani swoje poglądy zachowa dla siebie, a wie pani dlaczego ? bo to pani WŁASNE poglądy i NIE MA pani PRAWA decydować za drugiego człowieka. Zabierany nam jest WYBÓR ! przecież nie ma przymusu aborcji. Ja panią do kliniki aborcyjnej siłą nie zaciągnę,a pani włazi mi pod kołdrę. To moja sprawa czy chcę wychować chore dziecko, a nie Pani !!!

Gość gość
Mysle ze pani Godek nie zaadoptowała zadnego chorego dziecka, ani w ogole jakiegokolwiek, jesli bylaby przyzwoita, nie zabierłaby głosu.

Gość gość
"Pani Kaju niech pani coś tam" - i ty to do niej na kafe piszesz? Weź maila do niej wysmaruj i się podpisz jak jesteś taka wyszczekana, a nie nam tu rzygasz mundrościami na forum z gościa.

Gość gość
Bo sama urodziła potworka z zespołem downa i nie chce, żeby inne kobiety miały lepiej

Gość gość
Kaja Godek sama ma dziecko z Zd wiec pewnie zal jej tylek ściska, ze inne kobiety nie chca z jakiegos powodu poświęcać calego zycia choremu dziecku. Zreszta troche cos u niej jak nie halo. Biega po telewizjach, sejmie, a gdzie w tym czasie dziecko? A to jej drugie? Wywalili ja z fundacji Pro Prawo do Zycia.

Gość gośćmika
To ze ta osoba ma chore dziecko to nie pierwsza nie ostatnia,zespol Downa jest choroba ale nie aż taka z jakimi spotykają sie inni rodzice.Co ta kobiecina może wiedzieć o innych ciężkich chorobach jakie spotyka inna rodzina.Slyszac jak ta osoba sie wypowiada to ja stanowczo protestuje żeby taki człowiek reprezentował mnie jako kobiete gdziekolwiek! Ja sama nie poddałabym sie aborcji choc w zyciu różnie bywa ale nie życzę sobie żeby taka kobieta decydowala za mnie!! To moje sumienie i ja będę decydować czy poddam sie czy nie !!to jest szczyt bezczelności ze są ludzie którzy pchają sie w intymna strefę kobiet i decydują co nam wolno a co nie!!!!!!!! Dziwie sie dziennikarzom ze zapraszają ludzi z takimi poglądami do jakichkolwiek programów!!!pani Godek idź pani do domu zajmij sie swoimi majtkami i nie wpierdzielaj sie tam gdzie nikt Cie nie potrzebuje!!!!!swoje poglądy zostaw dla siebie