Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nabierało się tyle żalu do faceta ze aż czuje ze się odkochałam.. ;(

Polecane posty

Gość gość

on nie liczy się z moim zdaniem, mówi coś a potem się tego nie trzyma, odnoszę wrażenie ze ma czas dla wszystkich i przejmuje się wszystkimi tylko nie mną..jest starszy trochę ode mnie ale mi to do tej pory nie przeszkadzało..sama już go nie rozumie czego on chce od życia jestem już zmęczona jego zachowaniami, jest w porządku poza tym bo ma dobre serce, jest miły, kulturalny, przystojny, ale co z tego wszystkiego skoro gasi moje ucZucia.. ;/ jak z nim rozmawiać? wiem ze jak powiem ze się odkochuje to ten będzie twierdzil ze się zmieni, ze mnie kocha ze musiał to czy tamto i żebym zrozumiala..będzie przepraszac, prosić a ja mam tego dosyć bo mimo to dalej jest tak samo po jakimś czasie :(

Gość gość
No to odejdz po prostu. Jeśli kogos się kocha 0(ale na prawdę a nie jak ta osoba chce odejść) to ma się czas dla niego zawsze. Wiadomo są sytuacje w życiu ze trzeba zalatwic pewne sprawy ale ta osoba zawsze powinna byc na pierwszym miejscu.

Też tak miałam. 🖐️ U mnie nie chodziło o brak czasu tylko o pare innych rzeczy.

Gość gość
czyli co radzicie by odejść? nie rozmawiać z nim już tylko poprostu odejść?

Gość gość
Oczywiście, strzelić drzwiami na odlew i nie zastanawiać się. Kobieta powinna być tylko z tym, który jej w 100% odpowiada.

Gość gość
my ze sobą nie mieszkamy, dzieli nas odległość, i dlatego zastanawiam się czy poprostu przestac się odzywać jakby nigdy nic czy pisać mu ze to koniec

Gość gość
yedz coope 🖐️