Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze sie siebie

Polecane posty

Gość gość

Jestem nieudacznikiem i tylko w samotnosci umiem sie wyluzowac.... jak mam przebywac wsrod ludzi to musze sie nacpac lekow uspokajajacych... ogolnie biore psychotropy i chodze na terapie do psychologa. Jest zle. Nic nie robie ze swoim zyciem, jestem pasozytem, jestem po prostu gownem, scierwem ludzkim. Boje sie przebywac wsrod ludzi, w ogole sie udzielac, jestem zacofanyum w rozwoju jebnietym gamoniem, tepakiem, dzieciakiem. Wolalabym umrzec. Wroce na studia do ludzi ktorzy sa zajebisci a ja nic nie robilam cale wakacje. Wszyscy to widza, ze jestem nieudacznikiem i ze mam problemy ze soba, pewnie ich to smieszy, pewnie jestem dla nich dziwna, glupia i przerazajaca jestem dla innych smieciem ludzkim. Czemu tacy jak ja musza zyc...

Gość gość
jak wciaz tak o sobie myslesz to psycholog ci na razie nie pomogl

Gość gość
wmawiaj sobie dalej tak najlatwiej

Gość Turkuć
A skąd ludzie mają się dowiedzieć jaka jesteś? Telepatami są czy co? Pozbądź się wewnętrznego krytyka. Nikt nie ma prawa oceniać Cię jako nieudacznik i nie rób tego i Ty.

Gość gość
jak potrafisz tu z sensem sie wypowiadac to nie jojcz i nie szukaj usprawiedliwien , nie lec na bidula tylko wez sie za siebie

Gość gość
no to zrób coś z tym życiem.. i nie bój się, skoro nie żyjesz wśród ludzi, nie rozmawiasz z nikim, to nikt cię nie zauważa i nie komentuje twojego życia.. to są tylko jakieś twoje paranoje, zdaje ci się, że jesteś w centrum zainteresowania.. od kiedy ludzi interesują czyjeś doły? A poza tym każdy patrzy na "swoje braki" ;) trzymaj się i nie pękaj :) aha i zmień psychoanalityka :P

Fakt - sama siebie strasznie dołujesz!....rozejrzyj się wokół...są lepsi i gorsi od Ciebie, ale pewnie coś się zadziało, że tak nisko siebie oceniasz???....

Gość gość
zdolowalam sie bo mi powiedziala siostra ze "jakby byla taka c***a jak ja to by sie zabila".. poplakalam sie i mialam male zalamanie. He he.

Gość gość
ludzie ktorzy mnie otaczaja stale kogos obgaduja np. moja rodzina, kolezanki. Obgaduja takich jak ja, wytykaja palcami.. Jak mnie nie widza to tez pewnie mnie obsmarowuja.

Gość gość
gość dziś haha i przejmujesz się opiniami nieudaczników, dla których największą rozrywką jest paplanie o innych.. gratulacje ;) Gdyby osoby sławne (wiesz, nie tylko ciebie obgadują :P ) miały przejmować się plotkami i złośliwymi uwagami na ich temat, to już dawno, większość z nich, strzeliłaby sobie w łeb... ;)

Gość gość
znasz takie powiedzenie: największą głupotą w życiu jest zastanawianie się nad tym co ludzie powiedzą? wyjdź ze średniowiecza kobieto! masz tylko jedno życie ;)

Gość gość
No właśnie! Nie żyjesz dla ludzi. Musisz przestać wmawiać sobie, że jesteś beznadziejna. Ludzie obrabiają dupę wszystkim. Jesteś niesmiała? To dobry powód, ale gdybyś pochwaliła się sukcesem to też obrobiliby Ci tyłek. U bliźniego drzazgę w oku widzą, a u siebie belki nie dostrzegają. Najważniejsze jest to, że dla Boga jesteś wyjątkowa.

Gość gość
Jest jeszcze jedno dobre przysłowie - z rodzina najlepiej na zdjęciach! wiem coś na ten temat niestety - największą krzywdę wyrządziła mi najbliższa osoba!