Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robi facet jak jesteście chore

Polecane posty

Gość gość
Z domu hmm mi się wydaje że mój po prostu mnie nie kochał, wszystkie pary jakie znalismy były inne, tam ludzie po prostu wzajemnie dbali o siebie, dla mojego najważniejsze było nawalic się i zapomnieć o świecie

Gość Roth
Nie wiem czy sie to wynosi z domu ale to raczej leży w głowie, inteligencji i uczuciowosci moim zdaniem. Powiem tak: jednogłośnie nie da sie stwierdzić skąd bierze sie w Nas troska itd. A co do twoich problemów zdrowotnych to czytając to cholernie mi sie smutno zrobiło autorko :/ Nie wiem jak ale to po prostu przyszło. Aż miałbym chęć Cię przytulić i nie puścić :-) Ale to pewnie dlatego ze brakuje mi miłości i chciałbym sie zakochać z wzajemnością...

Gość gość
Nie jestem autorką.s

Gość Roth
Nieważne...

Gość gość
21.35.no tak .masz rację jak się mogoś mocha to troska wychodzi jakby sama z siebie..to fakt.s

Gość gość
21.35.no tak .masz rację jak się kogoś kocha to troska wychodzi jakby sama z siebie..to fakt./Własnie że ważne..s

Gość gość
Roth.To miłe z Twojej strony.Dawno nikt mnie nie przytulał..chyba jedynie corka rano ano i moze jeszcze ojciec po życzeniach na urodziny..a tak to nikt więcej.Własciwie to nawet nie potrafię sobie przypomniec kiedy to było ostatni raz jak mnie moj przytulił.To straszne.s

Gość gość
Moj prawiczek tez bardzo sie mna opiekuje. Wydaje mi sie ze im wiecej kobiet mial mezczyzna tym mniej sie opiekuja kobieta