Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale ze mnie leniwa krowa

Polecane posty

Gość gość

Dziecko obudziło się rano, pogadaliśmy, dałam śniadanie, poczytaliśmy książkę, poszliśmy na spacer, zrobiłam obiad, poszliśmy do sali zabaw, a teraz jesteśmy u dziadków i dziadkowie zajmują się wnuczkiem, a ja siedzę na necie i głupoty piszę. Też tak macie?

Gość gość
To zupełnie normalne i naturalne. Od zajmowania się dziećmi, są dziadkowie :) Jak namawiali na dziecko, to niech się teraz nim zajmują.

Gość gość
To tak jak z broken, jeszcze suka nie spamuje.

Gość gość
ja nie mam dziadków... rano pojechałam z mężem na zakupy, później zrobiłam śniadanie, przygotowałam obiad, w międzyczasie ugotowałam kompot, marmoladę usmażyłam, ogarnęłam pranie, odkurzyłam, zmieniłam zwierzakom... mąż powoził córkę po zajęciach dodatkowych, ja z maluchem w domu, bo katar okropny ;-( teraz napiekłam z córką rogalików i siedzimy z herbatką, wcinamy rogale i każda na swoim komputerze klika ;-) maluch buduje z klocków, mąż poszedł auta umyć. Miałam jeszcze wyskoczyć na zakupy, córce bluzka galowa potrzebna, ale nie chce mi się... jak już usiądę z herbatą to ciężko mnie ruszyć.

Gość gość
To nie jest tak, że ja nie lubię spędzać czasu z moim synem. Kocha go nad życie i bardzo lubię, ale zawsze jak przyjeżdżamy do dziadków, to oni aż rwą się do wnuka, a ja wtedy mogę robić co mi się podoba. Tylko, że jakoś tak głupio mi, bo to starsi ludzie, a synek czterolatek . Z drugiej strony nie chcę ingerować w ich relacje.

Gość gość
Ja swoimi dziadkami tez.