Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Au pair w wieku 30 lat, czy warto?

Polecane posty

Gość gość

czy waszym zdaniem warto w wieku 30 lat wyjechać jako au pair? znam język, więc nie niosło by to żadnych korzyści dla mnie w postaci nauki języku, tylko byłoby bardziej wypoczynkiem i przygodą..czy to zupełna strata czasu w tym wieku? i złe bo nie można wpisać w cv? a może ktoś z was sam był i sie wypowie czy żałuje że wyjechał w takim wieku?

Gość gość
* języka

Gość gość
A warto siedzieć w PL i tracić życie?

Gość gość
Wplisz tyrac przy cudzych dzieciach za darmo jako au pair zamiast zatrudnic sie jako normalnie oplacana opiekunka lub niania??? Gdzie masz mozg idiotko?

Gość gość
Strata czasu jest zycie wg kanonow durnego spoleczenstwa. Jak cie to uszczesliwi to to zrob. Masz jedno zycie. Ale rzeczywiscie mozesz to robic za wieksza kase.

Gość jajko na miękko
Rób co dla ciebie pasuje, 30 lat to młodzieńczy wiek na zachodzie, może poznasz faceta, albo złapiesz jakieś kontakty na przyszłość. Działaj i próbuj, powodzenia.

Gość Tak warto
Jak najbardziej ma sens. Jezyk poprawisz, poznasz kraj, jego kulture. Poznasz inne au pair, ktore beda z innych krajow I dzieki temu nawiazesz wiele ciekawych znajomosci. Wiele korzysci.

Gość gość
Jestes za stara na au pair! Wez sie w koncu do pracy leniu - jak dlugo jeszcze rodzice maja utrzymywac trzydziestoletnis krowe?

Gość gość
dziękuję osobom które sie kulturalnie wypowiedziały. wiem że to jest mało ambitne zajęcie i wiele osób w Polsce najchętniej by mnie już wyzwało od " leniwych starych krów", jak ktoś powyżej, ale jednym z powodów dla których chciałabym wyjechać to to że mam depresje i nie bardzo jestem w stanie szukać teraz jakiejś ambitnej pracy, po prostu nie mam na to siły. a wyjazd au pair załatwia sie łatwo i szybko

Gość gość
Zrob to jak najszybciej. Polska jest depresjogenna. Uciekaj to poczujesz sie lepiej.